To je to što me zanima!

Shrvana i umorna: Jacksonovu kćer Paris pustili su iz bolnice

Laži, laži, laži, o Bože, još laži, napisala je Paris na društvenim mrežama nakon što su se u medijima pojavile glasine da je završila u bolnici zbog lošeg psihičkog stanja...
Vidi originalni članak

Kći legendarnog kralja popa, Paris Jackson (20) izašla je iz bolnice. Kako prenosi britanski Daily Mail, paparazzi su umornu i očigledno potresenu Paris 'uhvatili' u društvu dečka Gabriela Glenna.

Ubrzo nakon što su strani mediji potvrdili da je Paris završila u bolnici jer si je pokušala oduzeti život, ona je sve te glasine demantirala na društvenih mrežama.

KĆI KRALJA POPA Odvela je hitna? Paris Jackson se slomila nakon optužbi o ocu

- Laži, laži, laži, o Bože, još laži - napisala je Paris i tako svoje pratitelje pokušala uvjeriti da su šuškanja o njezinom lošem psihičkom stanju samo nagađanja.

Naime, nije neka novost da je kći glazbenika Michaela Jacksona užasnuta dokumentarnim filmom 'Leaving Neverland' u kojem je nekoliko muškaraca njezinog oca optužilo za silovanje i seksualno napastovanje. Ona, kako barem tvrde strani mediji, ne vjeruje u optužbe koje se njegovom ocu 'stavljaju na teret', a zabrinuta je jer smatra da bi te glasine mogle ozbiljno naštetiti njezinoj glumačkoj karijeri.

 Paris je svojim prijateljima navodno rekla da je zabrinuta kako bi joj dokumentarac mogao uništiti početničku filmsku karijeru. Strah ju je da će je producenti filmova odbijati zbog optužbi za njezinog oca.

- Ona još uvijek nije dobila priliku vidjeti dokumentarac o navodnim Jacksonovim žrtvama, ali čvrsto se drži toga da njezin otac nije kriv za stvari zbog kojih ga mnogi ovih dana optužuju - rekao je izvor blizak Paris za TMZ.

Pratite nas na našem Instagram profilu

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.03.2019.

    zao mi je nje nije ona kriva

Komentiraj...
Vidi sve komentare