To je to što me zanima!

Shrvana je jer se zbog podrške gay brakovima ne može udati

Prijatelji kažu kako pjevačica Kylie Minogue podržava svojeg muškarca u njegovoj kampanji. Ipak, pomalo je utučena jer se, čini se, neće uspjeti udati prije 50. godine
Vidi originalni članak

Kylie Minogue (48) zaruke s glumcem Joshuom Sasseom (28) objavila je još u veljači. Njihovi prijatelji već su se spremali na raskošnu svadbu, no par je tad odlučio da će se vjenčati tek kad homoseksualni brakovi u Australiji budu legalni.

- Kylie u potpunosti podržava svojeg muškarca u njegovoj kampanji. Ipak, pomalo je utučena jer se, čini se, neće uspjeti udati prije 50. godine. To joj slama srce jer bi željela konačno postati Joshuina supruga - kažu prijatelji para. 

Pjevačica je depresivna i često plače jer joj je velika želja napokon se udati, a voljela bi imati i djecu pa razmišlja o surogat majčinstvu. Par se upoznao na snimanju humorističnog mjuzikla 'Galavant', u kojem australska pjevačica ima manju ulogu. Joshua se rodio u Engleskoj, a odrastao je u Nepalu. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dass123 06.12.2016.

    i zasto bi mene trebao bolit ku... za njeno misljenje ? uopce mi ide na ku... da danas svaka medijski eksponirana osoba ima potrebu iznosit svoja politicka i svjetovna uvjerenja jer to su ipak osobne stvari i nesto sto je nekome normalno drugome ne mora bit

  • biberrr 06.12.2016.

    Pa di baba nađe ovoga dečkića? Ona je u mini izdanju i glumi tinejđericu,a momčić faca,pustio bradu da izgleda stariji,hehehe! Pa što kaže njegova majka na ovu vezu?

  • talman 06.12.2016.

    Ovo će potrajat

Komentiraj...
Vidi sve komentare