To je to što me zanima!

Sienna Miller se napila, partner ju je pridržavao dok je hodala

Nisi normalna. Napila si se kao deva. Neki su pisali da je padala i da ju je dečko zapravo nosio. Ako je ovo samo jednom u nekoliko mjeseci, onda dobro. Inače nek' pripazi na zdravlje - komentirali su zabrinuti fanovi
Vidi originalni članak

Na humanitarnoj zabavi prije Met Gale, koju je organizirala Anna Wintour (69), glavna urednica američkog časopisa Vogue, glumica Sienna Miller (37) pretjerala je s pićem. Njezin dečko Lucas Zwirner (27), na izlazu ju je morao pridržavati jer joj je alkohol 'udario u glavu'. Fotografi su ju uhvatili u nezgodnom trenutku, a popularna glumica sve je to podnijela sa smiješkom.

- Nisi normalna. Napila si se kao deva. Neki su pisali da si padala i da te dečko zapravo nosio. Ako je ovo samo jednom u nekoliko mjeseci, onda dobro. Inače, pripazi na zdravlje - komentirali su na društvenim mrežama zabrinuti fanovi. 

Par je potvrdio da su zajedno još u siječnju nakon posjeta zajedničkim prijateljima u New Yorku. Glumičinu prethodnu vezu obilježio je burni odnos s engleskim glumcem Judeom Lawom (46), koja je s prekidima trajala od 2003. do 2011.

Prekinuli su nakon što Sienna glumcu nije mogla oprostiti prevaru s dadiljom njegove djece. Iako je Jude objavio javnu ispriku, to mu nije bilo dovoljno da spasi njihov odnos. Nakon njega, glumica 2011. ušla u vezu s glumcem Tomom Sturridgeom (33) koja je četiri godine nakon okončana. 

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi si najviše odgovaraju u krevetu

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 07.05.2019.

    Da je samo piće u pitanju to bi bilo dobro.

  • bree77 07.05.2019.

    Jaka glumica, ništa posebno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare