To je to što me zanima!

'Sigurno ne bih bila u vezi s dečkom koji ima mali penis'

Sigurno ne bih ostala u vezi s dečkom koji ima mali penis. Zar bih trebala biti s osobom koja me ne može zadovoljiti, izjavila je Stanija u jednom intervjuu
Vidi originalni članak

Starleta je tijekom intervjua s talijanskom novinarkom Giovannom Palmeri poznatoj po vrućim i hrabrim pitanjima razgovarala o seksu. Ni Stanija Dobrojević nije bila suzdržana, pa je otkrila svoje mišljenje o veličini muškog spolnog organa. 

- Sigurno ne bih ostala u vezi s dečkom koji ima mali penis. Zar bih trebala biti s osobom koja me ne može zadovoljiti? U čemu ću uživati ako seks nije dobar - izjavila je te dodala kako strahuje da bi jednog dana njezini sinovi mogli imati mali penis.

- Ne bih si to mogla oprostiti pa zato prednost dajem isključivo muškarcima koji imaju što pokazati - zaključila je starleta. 

Idi na 24sata

Komentari 522

  • TikTak_2 11.12.2013.

    Bitno je da ih moraš jako puno zajašit da bi mogla da si izabereš največeg, a osim toga od većeg ima veći, pa tu potraga nesmije da stane :-D

  • biberrr 17.12.2012.

    Ne znam zašto,ali meni se čini da govori o malom penisu,a misli na tanak novčanik! Kada se bude udavala treba anketirati ženika koliki mu je taj ogromni penis,a koliki saldo na računu.

  • GambaOsaka 17.12.2012.

    Bez alata nema zanata,dobra k*** vrijedi zlata

Komentiraj...
Vidi sve komentare