To je to što me zanima!

Silu iznenada uhvate trudovi, a Boran zatim puca u Džihana

Zbog napetosti i straha koji proživljava, Sila iznenada dobije trudove te u tajnosti odlazi u bolnicu, ali Boran i Džihan saznaju za to i slijede je te podignu pištolje...
Vidi originalni članak

Sila je očajna zbog Muharemovog ubojstva, a Boran saznaje da je ona pomogla Muharemu i Mesude. Napetost između Borana i Sile zbog toga raste i oboje nastoje riješiti tu situaciju. 

Sila upravljanje svim svojim poslovima u Mardinu prepušta ocu i Narin. Džihan je uz pomoć svojih ljudi saznao da se nešto događa i namjerava to okrenuti u svoju korist.

Uz sve probleme, dogodi se nešto na što Sila i Boran nisu računali - Mesude počini samoubojstvo. Boran nakon toga planira bijeg u Argentinu, a Sila s druge strane planira otići u Švicarsku. Boran saznaje da je Džihan ubio Muharema. 

Zbog napetosti i straha koji proživljava, Sila iznenada dobije trudove te u tajnosti odlazi u bolnicu, ali Boran i Džihan saznaju za to. Boran je nastoji zaštititi od plemena. U nastaloj strci Sila nestane te krene avionom iz Mardina. Džihan ide za Silom, a Boran ga nastoji sustići. Boran i Džihan potegnu pištolje pa se na koncu dogodi ono što se moglo i očekivati. Boran puca u Džihana.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • timica2 14.02.2013.

    Svim zaljubljenima želim sretno Valentinovo.!

  • floppy 14.02.2013.

    Silu iznenada uhvate trudovi, a Boran zatim puca u Džihana i Bandic dobija izbore.

  • damirzgb49 14.02.2013.

    ..napokon je prestao padat snijeg.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare