To je to što me zanima!

Silva i Dražen napustili show: 'Na mladima svijet ostaje'

Bijeli su prijetili da će Crvenima vratiti milo za drago, ali kontinentalci su ispali nevjerojatno dobri poznavatelji mediteranske kuhinje. Silva i Dražen napustili su show
Vidi originalni članak


Posljednja ovotjedna epizoda gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pobila je uvriježeno mišljenje da se u Dalmaciji kuha samo mediteranska kuhinja, kao i da se u unutrašnjosti Hrvatske ne znaju pripremiti lignje ili rižoto od sipe. To je, na svoj poseban način prokomentirao i sam Špiček rekavši da je 'sve otišlo kvragu'.

Bijeli su prijetili da će Crvenima vratiti milo za drago, međutim, dogodilo se neočekivano – kontinentalci su ispali nevjerojatno dobri poznavatelji mediteranske kuhinje. Ina i Dina, Snježana i Ana te Snježana i Željko večeras su dobili najbolje ocjene žirija. I dok su najbolje prijateljice Ana i Snježana imale pomalo neobičan zadatak, pripremiti sarmu (25 bodova), Ina i Dina su za svoje punjene lignje pobrale ovacije cijelog seta (26 bodova).

- Nažalost, sve ide kvragu: cure iz Siska najbolje lignje prave, a Dalmatinka najbolje štrukle kuha! Sve se to okrenulo – ono šta je gore ide doli! -  slikovito je komentirao Špiček nakon kušanja punjenih lignji. S njim su se složili i Željka i Ivan, komentirajući fantastično pripremljenu raštiku, odnosno jelo koje u potpunosti zaslužuje aplauz.

Doduše, nekim je parovima mediteranska kuhinja bila prevelik zalogaj. Katarina i Luka svoja su dva zvonca pametno iskoristili. Prvo je Pažanin učio Luku kako se ispravno odvaja glava ribe od tijela i guli koža, dok je Špiček u posljednji tren uskočio u pomoć i pokazao im trik za zgrušavanje brudeta s brašnom. 

- Sad ću napraviti nešto što se inače ne radi u kuhinji. Znam da ću zbog toga dobiti po nosu od sto ljudi, ali bolje i to nego što ste vi napravili. Ja vam drukčije ne znam pomoći, samo pri kraju još dotjerajte okus - rekao je Špiček dok je kuhačom popravljao Katarinino i Lukino jelo koje je u konačnici dobilo solidnih 20 bodova. 

- Da sam dala više, bila bi to ocjena Špičeku - priznala je Željka Klemenčić.

Iako su se nalazili na dnu tablice s istim brojem bodova kao Katarina i Luka, Silva i Dražen napustili su show riječima 'na mladima svijet ostaje'. Njihov kokošji šugo s pljukancima nije im donio bolje bodove, no ne žale ni za čim. Dapače, veseli ih što se kući vraćaju s dva poklonjena miksera.

Katarina i Luka dobili su novu šansu, a povjerenje će pokušati opravdati tek za tjedan dana jer se u ponedjeljak u koštac s novim zadacima gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' vraća Bijeli tim.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • sansun 12.02.2016.

    ova katarina je ocaj zivi, zena nervozna, uvijek joj je partnet luka kriv, ona zna najbolje al eto. pa daj odrasti, sta ste se uopce i prijavljivali

  • Antun-MaricaBertovic 12.02.2016.

    Ovaj nacin kuhanja, strke pa "mljackanje" sa ne bas jeftinim namirnicama je vise nego neukusno pa na kraju neukusne primjedbe ziria je vise nego neprimjereno ali to je realnost ponasanja kako u svemu tako i u kuhnji, pa se treba s pravom pitati.....tko to placa?

  • napoleonov sin 12.02.2016.

    ukinite ovaj show.cijeli program samo kužine, bolesti,plakanja.itd zzašto plaćamo tv stavite cili dan eurodance 90ih, stare filmove i seije.ništa pametno vidit na ovoj tv. stalno big brotheri realityi, ovo ono više ste dosadili i bogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare