To je to što me zanima!

Silvia ljubi nakon Mije: S novim dečkom planira snimiti pjesmu

'Već se dulje želim početi baviti pjevanjem pa smo Antonio i ja počeli vježbati moje pjevanje u studiju jer uz to što svira klavir, svira i druge instrumente te pjeva', rekla je Silvia za RTL
Vidi originalni članak

Iako Silvia Pokrajac (19) ljubav nije pronašla s 'Gospodinom Savršenim', Mijom Matićem (27), ljubav je došla nakon showa.

- Započeli smo odnos kao prijatelji nakon što smo se upoznali početkom godine - otkrila je kandidatkinja druge sezone showa za RTL TV. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodala je kako su se zatim počeli sve češće viđati nakon što je izašla iz showa. Tada se rodila ljubav.

- Zove se Antonio Marić i klavijaturist je u bendu Barabe, a uz to, završava glazbenu akademiju pa nas je zapravo glazba zapravo tako brzo i spojila. Već se dulje želim početi baviti pjevanjem pa smo Antonio i ja počeli vježbati moje pjevanje u studiju jer uz to što svira klavir, svira i druge instrumente te pjeva - ispričala je Silvia te dodala:

- Uskoro planiramo snimiti zajedničku pjesmu te imamo u planu još nekoliko projekata vezanih uz glazbu - objasnila je. Otkrila je i što ju je privuklo na njemu. 

- Karakter i kako se odnosi prema meni. Pažljiv je i drag, a izgledom je potpuna suprotnost Miji, a kao što sam i prije rekla - više volim tamnije dečke - rekla je Silvia.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • smradacdubrava 04.11.2019.

    Ko su ovi Usta su joj odurna

  • _Varešak_ 04.11.2019.

    Samo ti pjevaj,ali imat ćeš veoma malu publiku.

  • 04.11.2019.

    SIlva je uživo druga osoba, ali doslovno... neznam što joj svi ti filteri trebaju na slikicama... aaaa ćek, možda i znam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare