Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Silvia ljubi nakon Mije: S novim dečkom planira snimiti pjesmu

'Već se dulje želim početi baviti pjevanjem pa smo Antonio i ja počeli vježbati moje pjevanje u studiju jer uz to što svira klavir, svira i druge instrumente te pjeva', rekla je Silvia za RTL

Foto: RTL
28 komentara

Iako Silvia Pokrajac (19) ljubav nije pronašla s 'Gospodinom Savršenim', Mijom Matićem (27), ljubav je došla nakon showa.

Foto: RTL

- Započeli smo odnos kao prijatelji nakon što smo se upoznali početkom godine - otkrila je kandidatkinja druge sezone showa za RTL TV. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dodala je kako su se zatim počeli sve češće viđati nakon što je izašla iz showa. Tada se rodila ljubav.

Foto: Privatni album

- Zove se Antonio Marić i klavijaturist je u bendu Barabe, a uz to, završava glazbenu akademiju pa nas je zapravo glazba zapravo tako brzo i spojila. Već se dulje želim početi baviti pjevanjem pa smo Antonio i ja počeli vježbati moje pjevanje u studiju jer uz to što svira klavir, svira i druge instrumente te pjeva - ispričala je Silvia te dodala:

Foto: RTL

- Uskoro planiramo snimiti zajedničku pjesmu te imamo u planu još nekoliko projekata vezanih uz glazbu - objasnila je. Otkrila je i što ju je privuklo na njemu. 

Foto: RTL

- Karakter i kako se odnosi prema meni. Pažljiv je i drag, a izgledom je potpuna suprotnost Miji, a kao što sam i prije rekla - više volim tamnije dečke - rekla je Silvia.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message