To je to što me zanima!

Silvija i dalje na dijeti, a Grizli se primio građevinskih radova

SUPARNIK SE DEBLJA Bajkeru Davoru nakon izlaska iz showa ‘Život na vagi’ nije se razveselila ni žena, dok Lukšić diže utege i kuha variva. U showu je skinuo tri kilograma
Vidi originalni članak

Prestala sam jesti kruh i tjesteninu, a prešla sam na voće i povrće. Nastavila sam mršavjeti i nakon što sam izašla iz showa, rekla je Silvija Lukšić (36).

Bivša kandidatkinja RTL-ova natjecanja 'Život na vagi' tuguje što se morala vratiti doma. Počela je mršavjeti sa 102,5 kilograma, a još nije uspjela doći na željenu kilažu.

- U showu sam skinula šest kilograma. Teško mi je doma biti jednako disciplinirana kao i pod stegom trenera, ali svakodnevne obaveze ne mogu izbjeći - rekla je Silvija.

Treninge prilagođava potrebama svoje mezimice, kćeri Allegre (2), koja je jedva dočekala mamin povratak kući.

- Suprug ju je čuvao, a moja mama je uskakala kad je njemu trebalo pomoći oko malene. Ne prestaje mi govoriti koliko me voli - ispričala je Silvija koju kći revno bodri dok na podu diže utege.

Njezin protivnik iz showa Davor Bolšec (49) nakon izlaska iz kuće u kojoj je mršavio nije uspio održati željenu težinu.

- Čim sam se vratio doma počeo sam uređivati okućnicu pa sam se umjesto vježbe uhvatio u koštac s građevinskim radovima - rekao je nezaposleni Zagrepčanin. Grizli je, kako Davora zovu prijatelji od milja, u showu skinuo tri kilograma.

- Teško je pridržavati se strogog režima prehrane koji su nam nutricionisti prepisali. Nisam se odrekao mesa, a više no ikad jedem voće i povrće. Ipak, hrana koju bih trebao jesti skupa je za prosječnog Hrvata pa si mnogo toga neću moći priuštiti - rekao je bajker. Strastveni ljubitelj motocikala, čim je izašao iz ‘Života na vagi’, odveo je suprugu Marinu na vožnju motociklom na trkaću stazu na Grobnik.

- Žena mi se nije naročito razveselila kad sam stigao doma. Željela je da izgubim više kilograma, a valjda se i malo odmarala dok mene nije bilo - našalio se Davor.

Na dijetu više ne planira ići, ali se nada da će imati više vremena za odlazak u teretanu jer bi ipak želio smršavjeti. U show je ušao sa 162 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Jozo iz Sinja 11.04.2017.

    Sta je s onom pricom da nastavljaju i dalje s treninzima?Koja je svrha ovog showa osim ruganja ufino.Malo je onih koji ce u 10 dana prominit svoje dugogodisnje navike.

  • ikg 11.04.2017.

    ante legenda si pusti zavidne ljude

  • lilyan 11.04.2017.

    Nije mi jasno šta se postiže eliminacijom-jedino ako je cilj uništiti tim ljudima ono malo samopouzdanja koje su dobili ulaskom u program

Komentiraj...
Vidi sve komentare