To je to što me zanima!

Silviji je raspoloženje pokvario treći dečko, htio se obračunati

Marinko se u žaru borbe s drvima pogodio sjekirom posred čela. Dobro raspoloženje među Silvijom, Ivanom i Matijom pokvario je dečko koji se htio obračunati s njima
Vidi originalni članak

Sa završetkom dana i zalaskom sunca pada i raspoloženje kandidata na ljubavnim farmama jer kraj dana najavljuje emocijama ispunjeno jutro u kojem se kandidati odlučuju za jednu osobu koju će povesti na ljubavno putovanje. Na farmi u Banovcima, Marinko je svojim odabranicama odlučio iscijepati drva kako bi im zadnja noć bila toplija. U žaru borbe s drvima Marinko je zamahnuo i pogodio se sjekirom posred čela.

Nakon napornog radnog dana u polju, Zvonimir je djevojke odlučio odvesti u šetnju po Varaždinu, u posjet kovaču, koji je djevojkama izradio novčiće za sreću. Pošto je kasnio na svoj spoj s Anitom, pelješki galeb je propjevao, a Anita je u potpunosti zaboravila da je ljuta.

Saša je odlučio Inu i Luciju odvesti u pravi večernji dernek u lokalni klub Brda Cirkvenskog, a Silvija je svoje momke odvela u restoran na tamburaše. No problem koji ih je tamo zadesio ubrzo je uništio dobro raspoloženje među Ivanom, Matijom i Silvijom. Naime umiješao se i treći dečko te se pokušao fizički obračunati s kandidatima.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • marijaterezija2 29.04.2013.

    Ako misle da imaju 5 minuta slave, dobro. No ja bi to nazvala totalnom blamažom.

  • Đurđa_1 14.04.2013.

    prva god. prikazivanja bila je bar po mome mišljenju najbolja.Vrlo rado se sjetim Jovane i ostalih djevojaka, koje su čistile štalu radile sve što se na selu i radi, ali ovo što ide dalje sve je gluplje.jedna od njih došla na selo,a ponijela 17pari sandala i tosa petama višim od 15 cm. takve sigurno nisu došla raditi nego da budu viđene.Silvija će ostati sama jer tata je zakon, a ona sa svojih 27-8god. mislim da bi se trebala spustiti na zemlju sa obje noge, jer kako se ponaša ispada da ima 13-15god.Djevojke -zar Vam stvarno treba takva blamaža,a gospođi mislim da se zove Đurđica sa svojih 52-3 god.šta radi ,prića plaće i glumata.Savjet RTL-u za taj novac koji dajete -izmislite nešto bolje.

  • Betty12 14.04.2013.

    Lud, zbunjen, normalan su bolji od ovih! A ova Silvija s takvim robovlasničkim stavom, skoro ne bude našla svog roba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare