Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
70 komentara

Silviji je raspoloženje pokvario treći dečko, htio se obračunati

Marinko se u žaru borbe s drvima pogodio sjekirom posred čela. Dobro raspoloženje među Silvijom, Ivanom i Matijom pokvario je dečko koji se htio obračunati s njima

RTL
Foto: RTL
70 komentara

Sa završetkom dana i zalaskom sunca pada i raspoloženje kandidata na ljubavnim farmama jer kraj dana najavljuje emocijama ispunjeno jutro u kojem se kandidati odlučuju za jednu osobu koju će povesti na ljubavno putovanje. Na farmi u Banovcima, Marinko je svojim odabranicama odlučio iscijepati drva kako bi im zadnja noć bila toplija. U žaru borbe s drvima Marinko je zamahnuo i pogodio se sjekirom posred čela.

Nakon napornog radnog dana u polju, Zvonimir je djevojke odlučio odvesti u šetnju po Varaždinu, u posjet kovaču, koji je djevojkama izradio novčiće za sreću. Pošto je kasnio na svoj spoj s Anitom, pelješki galeb je propjevao, a Anita je u potpunosti zaboravila da je ljuta.

Saša je odlučio Inu i Luciju odvesti u pravi večernji dernek u lokalni klub Brda Cirkvenskog, a Silvija je svoje momke odvela u restoran na tamburaše. No problem koji ih je tamo zadesio ubrzo je uništio dobro raspoloženje među Ivanom, Matijom i Silvijom. Naime umiješao se i treći dečko te se pokušao fizički obračunati s kandidatima.

Naši partneri pišu
Message