To je to što me zanima!

Simke je dobila Roogle, a Dino Dvornik dvije Koogle

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U polupraznom Ksetu publiku je oduševila samo Josipa Lisac. Dino Dvornik posthumno je dobio Kooglu za pjesmu 'Hipnotiziran' i izvođača godine
Vidi originalni članak

Nije da sam prvi put u ovom klubu, ali sam zato debitantica na Zlatnoj koogli, kazala je Josipa Lisac, koja je otvorila sedmu dodjelu ove klupske nagrade. “Priredbu”, kako su je nazvali voditelji, odradili su glumci Luka Petrušić, Nataša Antulov i Nebojša Zelić. Najveći gubitnici, grupa Vatra, kući su otišli bez nagrade, iako su imali sedam nominacija. Preminuli Dino Dvornik je Kooglu osvojio za pjesmu “Hipnotiziran” i za izvođača godine. Voditeljski trojac mu je odao počast uzvikom “Živio, Dino!”. Dečki iz Hladnog piva, koji su proglašeni grupom godine, nisu došli po nagradu. Dodijeljene su i Zlatne roogle za najdosadnija dostignuća. Najviše ih je dobila Simona, i to za izvođača i za pjesmu “Lova”. Najavljivani Darko Rundek se uopće nije pojavio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • okupator 06.03.2009.

    Ljudi, čini mi se da ste svi vi hrvatski jezik učili izvan domovine... toliko pravopisnih grešaka, a svi sa stavom doktora znanosti... da nije tužno bilo bi smiješno... blažena anonimnost.

  • Leticia 06.03.2009.

    Prva kugla je bila u Koprivnici trebala je tamo i ostat.

  • miss Arrogance 06.03.2009.

    Joj dajte ne forsajte vise to s Dinom Dvornikom, od kad je čovjek umro svi se prave ko da je bilo najbolji pjevač RH a nikad nije imo mi dobre pjesme ni glas ni ništa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare