To je to što me zanima!

Simke se već sa 16 godina počela baviti prostitucijom

Simona Šajn, bivša Gotovac, kako piše časopis Extra, kad je imala 16 godina bila je prostitutka. Svodnika B. B.-a nazvala je dobrim stričekom...
Vidi originalni članak

Časopis Extra posjeduje dokumente koji sadrže Simonin iskaz u optužnici Okružnog tužilaštva u Krškom protiv ugostitelja B. B.-a (65) koji pokazuje da se Simona Šajn (26) sa šesnaest godina počela baviti prostitucijom. Tadašnji ugostitelj iz malog hrvatskog mjesta u blizini slovenske granice bio je optužen da je 2001. godine organizirao i poticao na prostituciju nekoliko djevojaka. Simona Ištvanović je 2002. godine u sudskom iskazu rekla je da je razumjela sve što se događa, kako je bila sretna jer je imala novac te da B. B.-a nije doživljavala kao svodnika već kao dobrog stričeka. Naposljetku nije proglašen krivim jer su ona i još dvije djevojke tvrdile da za posredništvo nije uzimao novac. Simona i ugostitelj upoznali su se u svibnju 2001. godine. Rekao joj je da može nešto zaraditi ako ode s njim da je 'proba' te da će joj za to dati tadašnjih sto maraka. U Otočcu je prvi put imala spolni odnos s njim. S obzirom da je bila jako dobra, stoji u iskazu, rekao joj je da će naći muškarca koji će joj za seks dati 250 maraka. Opisala je i što se događalo na rođendanskoj zabavi u Samoboru gdje je B.B. djevojkama rekao da će im dati po 100 maraka čak i ako za njih ne bude posla. Muškarac s kojim je tamo otišla imati spolni odnos bio je grub prema njoj zbog čega ju je druga cura zamijenila dok je Simona ostala sjediti pokraj njih. Simke je otkrila i da je prije B.B.-a, koji je nije prisiljavao na prostituciju, imala spolne odnose jer je tada već iz sebe imala jednu dužu ljubavnu vezu. Prema B. B.- ovim uvjetima Simona i djevojke nisu smjele spavati s nekim ispod 200 maraka niti se brijati dolje jer je želio da budu prirodne. Obećao im je organizirati susret s hrvatskim nogometašima, odnosno, reprezentacijom kad su trebali stići u Čatež. No Simona je rekla da se to nije dogodilo. Nakon što je saznala čime joj se kći bavi, majka Tamara Trpkov poslala ju je u Zagreb kako bi je maknula od lošeg društva.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • user_39932 04.10.2010.

    tenerrife?

  • superkomentar 04.10.2010.

    to svi znamo. ali ljudi sad trazi soma eura a lezi ko daska. digla je cijene samo zato jer je \"poznata\" (klikajte pluseve da svi vide i da ne plate los sex)

  • marin.0202 04.10.2010.

    Da je tako dobra bila bi sa mladjima u krevetu ,zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare