To je to što me zanima!

Simona briznula u plač: Ja nemam više snage ni volje

Simke je prekrila lice rukama i suze su krenule. Jecala je Petri koja ju je pokušavala utješiti. No gospođa Gotovac je samo ponavljala da želi kući
Vidi originalni članak

Farmeri moraju do subote pripremiti ukrase za Gianninu svadbu. Simona je ukrašavala licitarska srca. Petra je ušla u dnevnu sobu, a Simona joj se počela opravdavati kako ona nema jak stisak ruke da ljepše ukrasi licitarska srca. Petra joj je počela objašnjavati kako će lakše ukrasiti srca. Odjednom je Simona prekrila lice rukama.
- Ne mogu. Osjećam se kako Samson, odrežeš mu kosu, nemaš snage. Ja nemam snage. Nemam volju, motivaciju, inspiraciju, ništa više nemam - plakala je Simke. Petra ju je pokušavala smiriti. Simonica nije prestajala jecati  ponavljati  kako želi kući.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • machokwe 28.05.2009.

    @corn flakes dobro si primjetio da netko njezin komentira, ali nije Ante. Njen brat zove se Denis, a vozi motor... Moguće je da su joj mama ili sestra išla na Tenerife, ako me kužite :) S druge strane samo je obitelj i može podržavati što je i razumljivo, ali da su u podršci usamljeni je preočito od početka farme jer uredno galopiraju na dno komentara sa hrpom minusa.

  • denismotori 27.05.2009.

    dobar komentar tenerife..

  • tenerife 27.05.2009.

    PA NORMALNO da NEMA SNAGE kad vidi kako je sve dogovoreno i smišljeno..PREVARA Nove tv...Prvo joj g.Svilan kaže dva tjedna,onda je drži mjesec dana..pa ju opet vrača...sve za gledanost...g.Svilan je izmislio dodatni tjedan,da Simona ispadne jler bi bila več u finalu...a to MU NE PAŠE JER JE DOGOVORENo DA POBJEDI MARIO... gasim novu tv..ako nije Simona u finalu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare