To je to što me zanima!

Simona će na dočeku Nove u Sarajevu pjevati "Lolu"

Ante je pun dojmova nakon posjeta Sarajevu te otkriva da su čak prekinuli jednu radijsku emisiju kako bi najavili da je Simona došla u grad.
Vidi originalni članak

Bračni par Simona i Ante Gotovac nedavno su gostovali u emisiji "Showtime" na televiziji Pink. Ante je pun dojmova nakon posjeta Sarajevu te otkriva da su čak prekinuli jednu radijsku emisiju kako bi najavili da je Simona došla u grad. Njihov domaćin bio je Nedin Srnja, organizator sarajevskog dočeka Nove godine. Srnja otkriva kako se dogovorio sa Simonom o njenom nastupu u novogodišnjoj noći te će ona svoj prvi nastup kao pjevačica odraditi pred sarajevskom publikom sa pjesmom "Lola". Simona će pozornicu dijeliti s bendom Letu Štuke i Elvirom Lalovićem.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • miki4321 11.12.2008.

    Simonica ljubavi ne valja ti crna boja kose. Puna si lipša i zgodnija s plavom kosom. S crnom kosom izgledaš ispodprosječno.

  • mayazg 11.12.2008.

    tko voli nek izvoli :) ja je neću slušati a što radi tamo negdje... njena stvar

  • lexus 11.12.2008.

    Opet se o njima pise koji je to isto lik koji prekine emisiju zbog njih nadam se da se to u Hrvatskoj neće desavat. A sto se tiče pjesme bolje da ju Čobi otpjeva jel on je legenda , atko je ona nisam cuo za njih dok ih nisu počeli tak forsirat u novinama.Bolje bi bilo da daju nekom talentu sansu kojem bi to bio veći smisao da uspije neko tim pokvarenjacima gotovskim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare