To je to što me zanima!

Simona Gotovac pjevat će i dalje unatoč peticijama...

U tjedan dana grupa na Facebooku pod nazivom "Molba Simoni Gotovac da odustane od pjevačke karijere" skupila je oko dvanaest tisuća članova
Vidi originalni članak

Na internetskoj stranici Facebook osnovana je grupa "Molba Simoni Gotovac da odustane od pjevačke karijere". Ova grupa je u tjedan dana skupila oko dvanaestak tisuća članova. Iako ima nekoliko pozitivnih komentara, većina njih se negativno odnosi prema Simoni kao pjevačici. Unatoč ovakvim raznim peticijama, Simona ne razmišlja o prekidu nove karijere. Za portal Index otkrila je kako se nada da će svoj prvi album završiti ove godine.
- Snimili smo spot za pjesmu "Lova" i vjerujem da će sve biti super. Ja ću se truditi i dalje i vjerujem da ćemo ove godine završiti i moj prvi album - otkriva manekenka.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • nica 02.01.2009.

    ivan74, a da \"profesionalno\" upišeš kakav tečaj hrvatskog jezika, znaš da bi razumjeli o čemu pišeš, sva sreća da si anoniman, ali nažalost, mislim da nećeš dugo ostati, sudeći po Simoni, Nives i sl.

  • susjed 02.01.2009.

    To je samo još jedan dokaz da se peticijama u ovoj državi ništa ne postiže.Ajmo narode palice u ruke pa da vidiš efekta.

  • šamar 02.01.2009.

    lova...meni treba lova...a stas,svim treba LOVAAAA

Komentiraj...
Vidi sve komentare