To je to što me zanima!

Simona i Ante Gotovac na večeri i opet su zajedno?

U apartmanu u kojem manekenka ljetuje popili su piće. Svaki se dan čuju mobitelom. Ante svojoj Simoni i dalje tepa, a ona ne odustaje od razvoda
Vidi originalni članak

Di si ljubavi muževa? Kaj si si lijepo kupila? Torbicu s crvenim mašnicama? Neka si. I Gabici kupi nešto lijepo, tepao je jučer Ante Simoni na mobitel. Vidjeli su se dan prije u Zadru. Večerali su pa su u apartmanu, gdje Simona ljetuje, zajedno popili piće.
- Ante je došao vidjeti Gabicu i donio mi je novce, jer ću inače bankrotirati - rekla je Simona. Kćer je dovela u zadarski lunapark. Nakon nekoliko sati pojavio se Ante koji je bio na Viru kod Simonina oca.
- Razočarana sam jer je moj otac na njegovoj strani. Tati sam dolazila u jedan ujutro nakon svađi s Antom. Sve se promijenilo. Kad smo se Ante i ja slagali, njih dvojica su bili na ratnoj nozi. Sada su najbolji prijatelji - kaže Simona. Ističe kako Antin dolazak ne znači da su se pomirili. Ne odustaje, kaže, od razvoda.
- Simona je za mene i dalje kraljica. Ne znam zašto se promijenila. Bila je skromna i najbolja na svijetu - kaže Ante.

ANTINI RODITELJI SU UGLEDNI BANKARI
Ante Gotovac tvrdi da nije ložač kotlova. Završio je, kaže, srednju tehničku školu “Nikola Tesla”. Njegova majka Jadranka cijenjena je poslovna žena i bankarica, koja je karijeru završila u Dalmatinskoj banci kao članica Uprave. Sinu Anti pomagala je finacijski voditi njegovu tvrtku Minimoto. Antin otac Jure osamdesetih godina bio je viceguverner Narodne banke Hrvatske.
- Kako bi moja tvrtka propadala kad ni ne stignem biti ni na moru koliko imam posla - govori Ante Gotovac.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • izzy_vk 07.08.2008.

    jao oh boze! zajedno su ! opet .. jao ovo ce mi promijeniti zivot :D ahhh hvalaa vam na ovakvim vijestima .. ah idem drugima ispricati!!! aaah

  • tonka2110 07.08.2008.

    jadna mala sponzoruša ostala bez para ne može se više hranit u restoranu! nek nade posa i nek ne izaziva vraga ko izaziva taj i dobije ono što zasluži!

  • Sara 1 07.08.2008.

    poslušajte pjesmu na anteni zg, \"sifonica i dante\", stvar je mrak! trebala bi dobiti porina, bravo za dečke iz antene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare