To je to što me zanima!

Simona je rodila četvrto dijete: 'Čekali smo te u tišini 9 mjeseci'

Simona je još jednu djevojčicu dobila sa suprugom Stanislavom Mijokovićem (54) za kojeg se udala u svibnju 2016. S njim ima sina Joshuu i kći Amaliju
Vidi originalni članak

Simona Mijoković (36), bivša Gotovac, rodila je četvrto dijete. Sretne vijesti podijelila je na društvenim mrežama i time mnoge iznenadila, jer je trudnoću dobro sakrivala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Život hrvatskih starleta'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobrodošla, Zvjezdana. Teško je pronaći riječi zahvale koje stanuju u srcu i napisati ih u jednom statusu. Neka te slave anđeli i narodi. Danas u zoru stigli smo u bolnicu. Krenuli smo u 5.45 sati, pripremili su me i u jutro sam rodila novo čudo Božje ljubavi. Došla je Zvjezdana u moje naručje. Čekali smo te u tišini srca, skrovitosti našeg doma, molitvi zahvale i radosnog osmijeha svih devet mjeseci - napisala je Simona na svojoj društvenoj mreži. 

Simona je još jednu djevojčicu dobila sa suprugom Stanislavom Mijokovićem (54) za kojeg se udala u svibnju 2016. S njim ima sina Joshuu i kći Amaliju. Iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem (50) ima kći Gabrielu

Novorođenoj kćeri dala je ime Zvjezdana, u sjećanje na pokojnog fra Zvjezdana Linića zahvaljujući kojem se preobratila i iza sebe ostavila život pun poroka i skandala.

NAPUNILA 36 GODINA Simona slavi rođendan: 'Prije osam godina je bila moja prva životna ispovijed, novo rođenje'

- Hvala svim dušama koje mi je Gospodin u ovih devet mjeseci tišine darovao. A tu je i moj najdraži pater Zvjezdan! Svojim zagovorom nas čuvao. Patere Zvjezdane, a sada osim sto živiš u mom srcu vječno i molitvi zahvale svaki dan, i tvoje ime nosi moje četvrto dijete. I dok god dišem svjedočit ću koliko si mi pomogao i doveo me k izvoru života - zaključila je Simona. 

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • antimunjenih 12.10.2020.

    Stvarno su te spasili neka sad spase nas

  • issavis 11.10.2020.

    Jadna ona!! Sad ce bit svake godine po jedno, pa koliko bog dade.

  • Pravocrtni 07.07.2020.

    Svaka joj čast, ali mi je žao i nje i velikog broja mladih koji su morali proći kroz pakao da bi shvatili koje su stvari doista važne u životu. I pod tim ne mislim nužno na religiju, već život bez razvrata, droge, alkohola, lažnih prijateljstava i bahaćenja s novcima. A isto tako se nadam da joj danas sutra djeca neće biti maltretirana od strane njihovih vršnjaka koji će biti indoktrinirani od strane svojih roditelja o Simoninoj prošlosti. Jer najgora stvar koju možete učiti svoju djecu jest licemjerje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare