Obavijesti

Show

Komentari 27

Simona slavi rođendan: 'Prije osam godina je bila moja prva životna ispovijed, novo rođenje'

Simona slavi rođendan: 'Prije osam godina je bila moja prva životna ispovijed, novo rođenje'
8

Simonin život s Antom Gotovcem pratila je cijela Hrvatska i imali su bezbroj skandala. Ona sad ima život ispunjen Bogom. Upoznala je Stanislava Mijokovića, s kojim je proslavila 36. rođendan

Nekadašnja pjevačica i reality ikona Simona Mijoković danas je proslavila 36. rođendan u krugu obitelji, a kao i inače, povodom toga na društvenim mrežama stavila je emotivnu objavu.

POGLEDAJTE VIDEO: Simonina velika ispovijest

Pokretanje videa ...

01:15

- Danas slavim 36 godina života te osam godina, četiri mjeseca i jedan dan od moje prve životne ispovijedi, od trena kad me Isus pozvao da Ga slijedim. Od mog novog rođenja - započela je Simona. 

Simonin život s Antom Gotovcem (51) pratila je cijela Hrvatska i imali su bezbroj skandala. Ona sad ima život ispunjen Bogom. Upoznala je Stanislava Mijokovića (53), prakticirali su bračnu čistoću, a prije četiri godine su se i vjenčali. 

Simonina transformacija: Od starlete do pobožne kućanice...
Simonina transformacija: Od starlete do pobožne kućanice...

- Svaki dan slavim život. Svaki dan zahvaljujem Isusu što me spasio, ozdravio i oslobodio. Svaki dan je hvala Bogu na svemu što je učinio, čini i vjerujući u njegovu dobrotu, providnost i što će te učiniti - piše u nastavku Simonine objave povodom rođendana. 

Krajem svibnja Simona i Stanislav imali su još razloga za veselje. Proslavili su četiri godine braka.

- Radosno slavimo sakrament braka. Slavimo četiri godine našeg predivno braka, slavimo ljubav, slavimo život. I kada bih birala, opet bih izabrala tebe, ljubljenog muža od Isusa mi darovanog. Izabrala bih uvijek i zauvijek tebe jer si najljepši i najtočniji odgovor na moje molitve - rekla je tada Simona. 

Par redovito ide na misu i na pričest. Simona iz braka s Gotovcem ima kćer Gabrijelu, a sa Stanislavom je dobila sina Joshuu te kćer Amaliju