To je to što me zanima!

Simona Mijoković rodila peto dijete: 'Stigao je naš Michael'

Simona i Stanislav u braku su od 2016. te imaju troje djece. Prvo dijete ima s bivšim suprugom Antom Gotovcem
Vidi originalni članak

Simona Mijoković (38), bivša supruga Ante Gotovca (53), na svom se Facebook profilu pohvalila prinovom u obitelji. Naime, Simona je u četvrtak rodila peto dijete, sina Michaela, a pratitelje je raznježila fotografijom na kojoj se vide njezina i bebina ruka.

- Sada slika svjedoči, a kad dođe vrijeme svjedočit ću glasno, zahvalno i radosno ‘klicati s krovova‘ o ovom čudesnom daru Stvoritelja, Darivatelja i Gospodara života. Bit će to Glas klicanja Živoga Boga posebno za sve one koji nemaju glasa!  Dobrodošao sine moj ljubljeni Michael u naš život. Dobrodošlo peto dijete u moje naručje, najveći Dar od Boga u moj život . A u mom srcu bio si i prije začeća vjerno naviješten 17.3.2021. , čuvan od Boga svakog dana trudnoće i darovan mi u naručje 9.3.2023, 3200 grama 52.5 centimetara. Neka dobri Otac stostruko uzvrati svakoj duši koja je molila za nas – napisala je Simona pored objave te otkrila da je sina nazvala Michael.

Simona je u braku sa Stanislavom Mijokovićem (56) od 2016., a zajedno imaju troje djece: sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. S prvim suprugom Antom Gotovcem ima šesnaestogodišnju kćer Gabrijelu

Simona se proslavila u reality emisiji Farma, a njena se transformacija odvila prije deset godina kada ju je bivši suprug Ante Gotovac (52) odveo u Tabor, gdje se preobratila i shvatila da se 'želi ponovno roditi'.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Lunasol 14.03.2023.

    Sretno.

  • rocky55555 13.03.2023.

    Nek žena rađa ako ih veseli, ali lik ima skoro 60 godina, kako on realno može trčati za hrpom male djece? Dok djeca krenu u školu, tata će biti kao deda.

  • 13.03.2023.

    Ja ne kužim ove koji krenu "prostituirati" i vlastitu djecu. Neka su djeca živa i zdrava, ali boli me ona stvar kako njihova djeca lijepo kakakju i slično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare