To je to što me zanima!

Simona moli Boga, ali i šminka sve u samoborskom Taboru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tečaj kod poznatih zagrebačkih šminkera traje šest tjedana i stoji između 15.000 i 19.000 kuna. Uživa u uljepšavanju, ali Simoni je najdraže nakon škole otići u crkvu
Vidi originalni članak

Simona Ištvanović (30) prije četiri godine otišla je na duhovnu obnovu u Tabor u franjevačkom samostanu u Samoboru. Nedavno je upisala školu za vizažisticu, a šminkanje vježba na novim prijateljicama iz Tabora.

- Jako sam sretna i moram pohvaliti svoje vrhunske učitelje i mentore koji su me mnogo naučili. Baš uživam - rekla je nekadašnja kraljica Hrvatske i bivša supruga Ante Gotovca (45).

Mnoge Simonine prijateljice odlaze k njoj da ih našminka.

- Morat ću nabaviti rokovnik s obzirom na to da je broj kandidatkinja sve veći - našalila se Simona. Tečaj kod poznatih zagrebačkih šminkera traje šest tjedana, a stoji između 15.000 i 19.000 kuna, ovisno o paketu šminke koji polaznice kupe. Iako uživa u uljepšavanju, Simoni je najdraže nakon škole otići u crkvu.

- Obavezno idem na misu i zahvalim se dragom Bogu na svemu što čini u našem životu - kaže. Simona je nekoć bila platinasta plavuša koja se često izazovno odijevala. Nakon što je postala brineta rijetko je prepoznaju na ulici. Sad se posvetila vjeri zbog koje je, kaže, sretnija i ispunjenija.

- Patila sam od bulimije. Sve što bih pojela, odmah bih povratila.Nisam se mogla ni pričestiti. Pobjegla bih jer mi je bilo loše. Tek kad sam počela jesti hranu kuhanu u blagoslovljenoj vodi, izliječila sam se - kaže Simona.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • florida_1 04.11.2014.

    ..čestitam Simona,neka te Bog blagoslovi i tvoje korake..

  • Prorok Apokalipse 31.10.2014.

    Bravo Simona, potvrđuješ da Bog čini čuda i velike stvari svakog trena..pozvao te i ti si čula..koliki imaju uši a ne čuju, oči a ne vide, no u svojoj sigurnosti su isprazni i nesigurni, okrenuli leđa Bogu a piju iz sotonine čaše smrti i vječnog pakla, jer nitko nije sa sobom ništa donio na ovaj svijet i neće niti odnijeti u život vječni gdje su samo dva puta đavlov u pakao i put istine i vječnog života u raju sa Isusom Kristom...Simona hvala ti na obračenju, koliki da su na tvom mjestu bi pali u bezdan zla do kraja...Živio Isus

  • Ja sam sam 30.10.2014.

    simona.zelim ti sve naj bolje u zivotu i da sto bolje iskoristis drugu sansu,koju ti je zivot dao

Komentiraj...
Vidi sve komentare