To je to što me zanima!

Simona na vjenčanju plakala od sreće: U brak ulazimo u čistoći

Mladenka je pred oltar sa zaručnikom došla uz pjasmu 'Duše Sveti'. Tijekom obreda Simona je plakala od sreće, a prstenje mladencima uručila je njezina kći
Vidi originalni članak

Na vjenčanje u zagrebačkom Stenjevcu Simona je došla u snježnobijeloj vjenčanici dizajnerice Tomislave Nancy. Odabrala ju je Gabrijela (10), njezina kći iz prvog braka. Simona je u rukama držala buketić svijetloružičastih ruža. Na vjenčanju je bilo stotinjak ljudi, a mladoženji je kum bio brat. U crkvi im je pjevao duhovni bend Emanuel.

Mladenka je pred oltar sa zaručnikom došla uz pjasmu 'Duše Sveti'. Tijekom obreda Simona je plakala od sreće, a prstenje mladencima uručila je njezina kći.

- Bogu hvala na svemu! Ovo je Božji dar! Naš Bog je velik! I dok god dišem, hvalit i slavit ću Gospodina svog Spasitelja - rekla nam je Simona uoči sakramenta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U intervjuu za portal narod.hr dotaknula se i detalja svadbe u crkvi Gospe Stenjevečke te progovorila o tome kako je nakon života u grijehu utjehu pronašla u vjeri i zaručniku. Nakon burnog braka i razvoda od poduzetnika Ante Gotovca (46) 2010. godine Simona se zavjetovala na čistoću, a zavjet, tvrdi, nije prekršila niti otkad je u vezi s Mijokovićem, koji živi u Austriji a rodom je iz Tovarnika.

- Sačuvala nas je sveta čistoća tijela. Imala sam prijašnji život koji je bio bludan i nemoralan sam po sebi, ali sa Stanislavom zaista ulazim u brak u čistoći tijela - rekla je Simona prije vjenčanja, a i uvijek to spominje kao važan temelj njihova odnosa.

- Ono što je Gospodin započeo s nama prije četiri i pol godine, upravo 21. svibnja, to će i završiti sakramentom braka. Stanislav i ja smo uvijek bili u čistoći tijela. Prijateljicama kažem da je on moj zemaljski sveti Josip, koji me vodio više prema Kristu - rekla je Simona.

Poslije obreda, na manjoj proslavi, zabavljali su ih Antonija Šola, grupa King te klapa Fabula. Nakon vjenčanja par će se preseliti u Linz. Simona će tamo nastaviti baviti se profesionalnim šminkanjem, a Gabrijela će ići u školu.

Simona i Stanislav bili su samo prijatelji dok ona na hodočašću u Izrael kroz molitvu nije dobila jasnu poruku da je upravo on muškarac za nju. Odmah su se zaručili, no Simona je zaruke ubrzo prekinula. Stanislav je hodočastio u Assisi kod svetog Franje te u Casio, gdje se molio za njezinu sreću svetoj Riti, pa su se zato i vjenčali 21. svibnja, na blagdan sv. Rite, ali i na dan kad su se upoznali. Nakon što su obnovili vezu u siječnju ove godine, blagoslovio ih je fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta

Tabor, kamo je Simona redovito odlazila na duhovne obnove. Fra Ivan ih je u Stenjevcu i vjenčao.

- Kod Gospe Ilačke je sve počelo. Tada mi je Stanislav bio najbolji prijatelj i prvi put mi je kod Gospe rekao: ‘Ti si srce mog srca, duša moje duše’. I obećali smo pred Gospom, i naravno Isusom našim, vjernost i da će nam Isus uvijek biti na prvom mjestu - napisala je Simona na Facebooku.

Par zajedno moli i odlazi na mise. Na vjenčanju nije bio njezin bivši suprug Ante Gotovac, s kojim je snimala i reality show 'Gotovčevi'. Iako je Ante dobio pozivnicu, nije mogao doći jer je u Beogradu ušao u show 'Parovi'.

- Ja sam sretan ako je ona sretna - rekao je Ante, ali i obećao da će gledatelji u 'Parovima' napokon vidjeti onog Antu kakvog su već vidjeli na televiziji.

 

Idi na 24sata

Komentari 397

  • Prva Proleterska 24.05.2016.

    Ona sva u ćistoći , a kad proćita komentare shvatiti će valjda , da ju svi smatraju obićnom kurvetinom .

  • Prva Proleterska 24.05.2016.

    Ona sva u ćistoći , a kad proćita komentare shvatiti će valjda , da ju svi smatraju obićnom kurvetinom .

  • felipe 24.05.2016.

    Čista...pod pazuhom možda... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare