To je to što me zanima!

Simona o prošlosti: Nekad sam se često družila s vješticama

Droga, nemoral, blud, bulimija, svaki dan i do dvije kutije cigareta sam pušila i pila ogromne količine alkohola, napisala je na svom Facebooku Simona Mijoković
Vidi originalni članak

Simona Mijoković (32) je na društvenim mrežama podijelila još jedno svjedočanstvo i osvrnula se na svoju burnu prošlost koja je obilježena razuzdanim zabavama, alkoholom i drogama.

- Droga, nemoral, blud, bulimija, svaki dan i do dvije kutije cigareta sam pušila, pila ogromne količine alkohola, opačen život, poganski život! I uz to bila u okultnome. Odrasla sam na astrologiji, a od 25. do 27. intenzivno se družila s vješticama i vračarima. I nažalost ljudi idu k njima po pomoć. Tako sam i ja išla skroz dok me nisu potpuno zaposjeli demoni kroz razne obrede. Hvala Ti Isuse što si me spasio! Aleluja, slava Ti Isuse, hvala Ti Isuse - dio je Simoninog posta na Facebooku.

Osim toga, objasnila je kako ju je đavao tjerao i na razmišljanje o samoubojstvu. Prisjetila se i problematične trudnoće s Gabrijelom (10).

- S Gabicom sam imala tešku trudnoću, ležala sam u krevetu, morala uzimat terapije hormona. A danas kada nosim drugu bebicu ne trebam ni ležati, ni uzimat nikakve terapije, trudnoća je, Bogu hvala, dobro (svaki dan na misi molim i prikazujem molitve i mise svaki dan za našu bebicu), a bebica, kaže doktor danas, perfect! Iako se skriva, ne želi pokazati je li dečko ili curica. Nema veze, mi smo strpljivi i čekat ćemo - napisala je Simona koja danas čeka dijete sa Stanislavom (50) s kojim se vjenčala krajem svibnja.

Bivša supruga kontroverznog Ante Gotovca (46) je u jednom od svjedočanstava progovorila i o bulimiji s kojom se borila od tinejdžerske dobi. Pomogla joj je sol, voda i ulje koji su bili posvećeni pa tada nije mogla povraćati.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • Malishka 23.12.2016.

    Jednu ovisnost je zamijenila sa drugom, a vidim jako je skromna, u skladu sa vjerom, louis vuitton oko vrata....

  • Jersey 23.12.2016.

    Pukla ko lubenica 😁

  • japanokinez 22.12.2016.

    Ovo je čisto ispiranje mozga ponavljanjem znanja. Pa nedavno je o tome svjedočila i sad opet. Kao da joj sve to fali kad toliko drikera o tome. Jadan ovaj pedesetogodišnjak koji je prisiljen to sve neprekidno slušati. Ja mislim da će sve biti kako tako do rođenja djeteta i možda još malo, a onda će biti da ostaju prijatelji da ih razdvaja posao i da je najvažnije da dijete ima i mamu i tatu i da se crkva kod njih samo što ne jede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare