To je to što me zanima!

Simona opet s Gotovcem: Moj Ante se promijenio, volim ga...

Pomirili su se, piše Extra, nakon ludog noćnog provoda u jednom narodnjačkom klubu. Kad su se zasitili glazbe zajedno su otišli u Antinu kuću na Srebrnjaku
Vidi originalni članak

Nakon burne rastave i sudskog procesa koji su pratili svi domaći mediji Simona Šajn (27) odlučila se pomiriti s bivšim suprugom Antom Gotovcem (42). Pomirili su se, piše časopis Extra, nakon ludog noćnog provoda u jednom zagrebačkom narodnjačkom klubu. 

- Moj Ante se promijenio, volim ga - napisala je na Facebooku Simona koja je nakon provoda u klubu završila u Antinoj kući na Srebrnjaku. Poslije je prezime iz Šajn na društvenoj mreži promijenila u Gotovac. 

Svaki put kad malo popije Simona svom menadžeru Senadu Hasiću priča koliko još voli Antu. Upravo ju je Husić nagovorio da iz kluba nazove Antu. 

- Stigao je u klub 10 minuta nakon što ga je nazvala, od kuće, trijezan. Izgledali su kao da su se ponovno zaljubili - opisuje susret Simone i Ante njen menadžer.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 199

  • šokre22 10.02.2012.

    Ideš...koji fail!!!!

  • amiki 10.02.2012.

    Simonica kada malo popije,plače za Antišom,a on trijezan teleportirao se za 10 min,haha Trebat će se uskladiti,ili Simona trijezna ili Ante počni piti haha

  • billi3 10.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare