To je to što me zanima!

Simona pokazuje trbuščić: Ovo je naš dar od Boga, plod ljubavi

Poduzetnik Stanislav i Simona vjenčali su se u svibnju u Zagrebu. Nakon toga par se preselio u Linz gdje živi sa Simoninom kćerkom Gabrijelom. Prije dva mjeseca Simona je objavila da je trudna
Vidi originalni članak

Čini se da je ljubav Simone Mijoković (32) i Stanislava (50) svakim danom sve veća. Svom voljenom suprugu obratila se putem društvenih mreža, posvetila mu dirljivu objavu i pokazala trudnički trbuščić.

- Uvijek sam osjećala da negdje postojiš i da ćeš doći, ostati uz mene. Sada plovimo na našoj lađi života kroz život. Ne bojimo se ni burnih valova jer znamo da naš kormilar je Isus i On tvori naše mirno more. Radosni smo i čekamo našu prvu bebicu, naš dar od Boga, naš plod ljubavi - stoji na Simoninom Facebooku.

Simona i Mijoković su se nakon vjenčanja u svibnju u Zagrebu preselili u Linz gdje on radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila. S njima je u Austriji i njezina kći Gabrijela (10), koju Simona ima iz braka s Antom Gotovcem (46). Simona je trudnoću potvrdila u studenome.

Idi na 24sata

Komentari 361

  • KaĿea 12.01.2017.

    Koliko će ono on imati godina kad dođe djetetu na prvi roditeljski sastanak ? Jedina svjetla točka u svemu tome je da nije ostala sama. Kod nas između estrade i politike više nema nikakve razlike, sve bi mogli strpati u jednu rubriku. Predlažem da to bude rubrika SHOW.

  • i.v.a.n.a. 12.01.2017.

    Drago mi je zbog Simone.Čestitam i njoj i njezinom suprugu.Djeca su zaista dar od Boga

  • anitatina 12.01.2017.

    nek se rodi živo i zdrvo sa srećom ,samo da ima barem malo veći IQ od mame

Komentiraj...
Vidi sve komentare