To je to što me zanima!

Simona 'pomela' palme, a Ante 'voli' ići kroz crveno

Obitelj Gotovac već je dobro poznata prometnoj policiji. Simona je s 0,97 promila udarila palme u Vodicama, a Ante je s kćerkom jurio 230 km/h
Vidi originalni članak

PIJANA SIMONA 'POMELA' PALME
S 0,97 promila u krvi Simona je u četiri sata u Vodicama Mercedesom neoprezno ušla u zavoj i pomela sve pred sobom. Stradale su tri palme, klupa, cvjetni nasadi...

S KĆERKOM JURIO 230 KM/H
Antu su Kobre uhvatile kako na autocesti Zagreb - Split Mercedesom juri 230 km/h. S njim su bili Simona i kći Gabriela (3). Našli su mu normabele i pištolj CZ kalibra 6,35.

'NADRAPAO' TJELOHRANITELJ
Za upravljačem Mercedesa bio je Antin tjelohranitelj Robi. Išli su u Vodice i zaustavile su ih Kobre zbog prebrze vožnje. Robiju su oduzele vozačku i naplatile 1000 kuna kazne.

GOVORIO I NIJE VIDIO SEMAFOR
Gotovac je razgovarao mobitelom i prošao na crveno kroz križanje Trga kralja Petra Krešimira IV i braće Radića u Velikoj Gorici. S njim je u Mercedesu bila Sabina Čedić.

MERCEDESOM KROZ CRVENO
Gotovcu se nije dalo čekati da se upali zeleno svjetlo na semaforu na kraju Avenije Dubrovnik u Zagrebu oko 13 sati, pa je Mercedesom samo produžio kroz križanje.

IZVUKAO SE NA RAČUN PLOČICA
Antu je policija u neregistriranu Mercedesu zaustavila u 1 sat na raskrižju Držićeve i Slavonske avenije u Zagrebu. Pločice mu nisu skinuli jer, rekli su u policiji, bile su prečvrste.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 666999 17.01.2010.

    Plocice su bile precvrste? Ma daj...

  • fickock 16.01.2010.

    da se desilo nekom jadniku odma bi trgali tablice dolje makar pajserom.treba njega na 5 godina zatvorit , pa da vidiš kak bu dobar.glumac gadi mi se::::::::::::::::::

  • tenerife 16.01.2010.

    kojima je to plavcima bilo teško šerafati....i kao da su pločice prečvrste??\'..i kako su onda dozvolili da se odveze iz Držičeve na Srebrnjak s tri mjeseca neregistriranim autom...??? trebalo bi sad provjeriti tko to štiti gotovca..na ulicama Zagreba.....i dovodi nas obične smrtnike u opasnost po život..

Komentiraj...
Vidi sve komentare