To je to što me zanima!

Simona: Rekla sam Anti da razmišlja dok radimo bebu

Manekenka i pjevačica pričala je manekenu kako su ona i Ante radili pametnu djecu. Govorila je suprugu da mora jako razmišljati dok rade bebu
Vidi originalni članak

Simona i Dino odmarali su se u spavaoni. Grickali su kokice i pričali o svemu i svačemu. Simona je rekla Dini da ga je gledala dok je bio na izboru za Mistera. Pitala ga je hoće li ići na izbor za Mistera svijeta, a Dino Bubičić joj je odgovorio potvrdno.
- I bilo je jeb...! Stvarno ima zgodnih dečki - rekao je Dino koji je gledao izbor za Mistera 2007. godine. Kasnije su prešli na malo intimnije teme. Simona mu je odlučila pričati o seksu s Antom.
- Ja sam rekla kad sam bila trudna da mogu oglupiti do kraja života, samo da sva moja pamet ide na nju. I pamet od Ante. Kad smo radili bebu, rekla sam mu da mora jako razmišljati tako da sva pamet ide k njoj - pričala je Simona, a Dino je pažljivo slušao.

SONJA IZABRALA MARINU
Na obiteljskom sastanku Sonja je odlučila otkriti tko će biti njen suparnik u dvoboju. Saznavši da je Marina lobirala kod gazdarice Simone, Sonja nije imala pretežak zadatak.
- Jako me rastužilo kad si rekla da ja imam plazmu doma, a ti želiš jednu istu takvu pa ćeš ostati onda dulje, a ja neka izađem - rekla je Sonja, a Marina joj se ubacila u riječ govoreći da nije tako mislila.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ivana1010 08.05.2009.

    ćiribićka slažem se s tobom, draže mi se nasmijati s ovim budalama, nego čitati tužne vijesti

  • ćiribićka 08.05.2009.

    draže mi je čitati ove budalaštine nego o pljačka i ubojstima pa vi recite šta hoćete

  • DODTI 08.05.2009.

    ovo je vic godine.baš sam se nasmijala

Komentiraj...
Vidi sve komentare