To je to što me zanima!

Simonica se smije i viče u teretani: Poletjet ćuuuu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gotovčevi zbog odlaska na farmu češće treniraju. Zajedno su i u glazbenom studiju. Jednu pjesmu Simona je snimila s Antom koji će pjevati refren
Vidi originalni članak

Nakon točno sat vremena kašnjenja na dogovoreni razgovor Simona (24) i Ante (40) Gotovac odmah su prionuli na vježbanje. Bacili su se na Orbitrek pa su trčali. Simonica se smijala i vikala: “Poletjet ćuuuu!”. Dok je Ante dizao utege, Simona se savijala na spravi za trbušne mišiće.
- Nadam se da ću na farmi imati puno slobodnog vremena za vježbanje - rekao je Ante, zaboravivši da će na farmi imati itekako posla. Simona se pripremala za “Farmu” posjetivši seosko gospodarstvo u okolici Zagreba.
- Probala sam cijepati drva. Nije mi baš išlo. Drvo se nije htjelo, kako se to kaže, znate ono kad se razdvoji... - priča Simona, koja će kolege na farmi uveseljavati svojim pjesmama. Dosad je snimila tri. Zadnju je snimila s Antom, koji će pjevati refren. Pjesmu je napisao reper Ante Cash. Otkrila je da će si na farmi vani napraviti tuš, a tuširat će se u kupaćem kostimu i hladnoj vodi jer je ona dobra za ten. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • marin.0202 23.02.2009.

    Daj idite malo u gradsku knjiznicu

  • zerp 23.02.2009.

    Ovo dvoje ljigavaca je sramota za državu!

  • vesela99 23.02.2009.

    pa upravo ste vi, odnosno mi ti koji im daju na važnosti, sve dok za ovakve vijesti bude po 50 komentara oni će biti u medijima, kako vam to nije jasno,

Komentiraj...
Vidi sve komentare