To je to što me zanima!

Simpson je trudna: 'Stiže nam beba broj tri, uzbuđeni smo...'

Uzbudljivo je imati dvoje djece u kući. Prioriteti se u životu brzo promijene i sve se vrti oko djeteta i to je tako za svaku ženu koja postane majka. Život je tako dobar kad imaš djecu, rekla je
Vidi originalni članak

Pop pjevačica Ashlee Simpson (35) otkrila je na društvenim mrežama kako sa suprugom Evanom Rossom očekuje drugo dijete. Sretne vijesti potvrdila je fotografijama pozitivnog testa za trudnoću.

Mlađa sestra pjevačice i glumice Jessice Simpson (39) sa suprugom ima četverogodišnju djevojčicu Jagger, a iz prvog braka s glazbenikom Peteom Wentzom ima sina Bronxa (11). 

- Trudni smo i jako uzbuđeni što to možemo podijeliti sa svima vama. Beba broj tri - napisala je. 

Pozvala je sve svoje pratitelje da doniraju zakladama koje pomažu trudnicama i rodiljama jer su u ovom periodu žene pod velikim stresom i u neizvjesnosti. Pjevačica je 2016. progovorila o svojoj obitelji i životu. 

- Uzbudljivo je imati dvoje djece u kući. Prioriteti se u životu brzo promijene i sve se vrti oko djeteta i to je tako za svaku ženu koja postane majka. Ipak, moram reći da se sve promijeni na bolje. Život je tako dobar s djecom - rekla je.

Unatoč razlici u godinama, ističe kako se njena djeca slažu. 

- Baš je slatko vidjeti ih kako komuniciraju međusobno s obzirom na razliku u godinama. I odmah sam znala daće biti potpuno drukčije odgajati djevojčicu od dječaka - istaknula je prije nekoliko godina. Simpson i Ross u braku su od 2014. godine, a za njega se udala tri godine nakon razvoda s Wentza. 

POGLEDAJTE KOTIGINU PODRŠKU TIJEKOM PANDEMIJE KORONA VIRUSA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ZnamoDaSmeta 02.05.2020.

    Nit sam ja, nit si ti, nit je on nit smo mi. Ko je onda dirao pipi. Pjesma iz 90 tih.

  • narf 01.05.2020.

    Hahahahaha, pjevačica...

  • Mario Magdić 01.05.2020.

    Koja je sad tooo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare