To je to što me zanima!

Sin (6) Robina Thickea plače i moli se jer ne želi vidjeti tatu

Svaki put kada treba vidjeti tatu, dijete plače noć prije i moli se anđelima, izbjegava te susrete kao kugu, rekla je dadilja sina Robina Thickea i Paule Patton tijekom poziva policiji
Vidi originalni članak

Glumica Paula Patton (41) i dadilja njenog sina zvale su policiju jer je Paulin bivši suprug, Robin Thicke (39) prekršio zabranu prilaska Pauli koju mu je odredio sud. 

Thicke se pojavio u parku blizu kuće u kojoj živi Paula s njihovim sinom Julianom (6). Dječak nije htio ići tati, pa je molio dadilju i mamu da nazovu policiju da potjera Robina. 

Dadilja je zvala 911, a dramatičan razgovor objavio je tabloid TMZ

- Molim vas da se umiješate, on je u parku, a sud mu je odredio zabranu prilaska koju sada krši. Dječak plače svaki put kada se treba naći s ocem, moli se anđelima, izbjegava ga kao kugu. Tome treba doći kraj - rekla je dadilja. 

Patton je na sudu dobila puno skrbništvo nad njihovim sinom. Optužila je pjevača da je tukao Juliana te da je ovisnik o alkoholu i drogi. Par se, ipak, dogovorio da Robin svog sina smije viđati tri puta tjedno. 

No bivši supružnici se i dalje svađaju. Paula je sredinom veljače došla sa sinom na sastanak s Thickeom sat vremena prekasno. Kada je stigla, odbila je predati Juliana ocu te je pozvala policiju.

Svjedoci su ispričali da je glumica napravila skandal i tvrdila da je Robin izašao iz auta i približavao joj se. Prolaznici su ispričali da je glazbenik pak mirno sjedio u autu.

Paula i Robin upoznali su se kada je njoj bilo 15, a njemu 14 godina. U vezi su bili deset godina prije no što su stali pred oltar 2005. Patton je zahtjev za razvod predala u listopadu 2014. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Demetra 10.03.2017.

    Fino je Paula preparirala malog.....gadna je osveta prevarene žene.

  • kung fu panda 09.03.2017.

    roditelji koji se ponašaju neracionalno rade najveću štetu djetetu tako i ova mama

  • 09.03.2017.

    svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare