To je to što me zanima!

Sin frontmena Cubisma i nećak Ivane Banfić u showu 'Zvijezde'

Noa je sin bivšeg estradnog bračnog para - udaraljkaša i frontmena 'Cubisma' Hrvoja Rupčića te Tine Kresnik dok je Bruni teta pjevačica Ivana Banfić
Vidi originalni članak

Noa Rupčić (20) i Bruno Banfić (21), koji su odrasli u glazbenim obiteljima, odlučili su pokazati svoje vokalne sposobnosti u showu 'Zvijezde'. Naime, Noa je sin bivšeg estradnog bračnog para - udaraljkaša i frontmena 'Cubisma' Hrvoja Rupčića te Tine Kresnik dok je Bruni teta pjevačica Ivana Banfić, piše RTL.

Mladom Rupčiću glazba je život, a kako kaže, rock i blues žanrovi su u kojima se najbolje snalazi. Kao najdraže pjevače ističe snažne vokaliste Ervina Baučića i Chrisa Cornella, ali i mamu Tinu s kojom ponekad dijeli pozornicu. Ove je godine imao priliku nastupati i s grupom 'Kojoti', a sudjelovanje u 'Zvijezdama', naglašava, gleda kao zabavu.

Iako se Bruno tijekom djetinjstva bavio sportom, ipak smatra kako je glazba njegov životni poziv. Kao najdraže pjevače ističe Tonyja Cetinskog i Nikolu Marjanovića, a od ženskih vokala posebno cijeni Ninu Badrić. Pred njom će svu talent vrlo brzo moći i pokazati budući da je Nina jedna od ovogodišnjih članova žirija.

Osim što pjeva, Bruno svira i gitaru, a aktivno nastupa te odrađuje gaže po kafićima i restoranima duž hrvatske obale, ali i u Zagrebu. Show 'Zvijezde' čini mu se kao dobar način da započne svoju glazbenu karijeru te ističe kako u onome što radi ne mora biti najbolji, ali mora znati da je u određenom trenutku dao najbolje od sebe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zoki_bijela 02.10.2018.

    Znaci nista od njih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare