To je to što me zanima!

Sin Gerarda Depardieua umro od jake upale pluća

Zbog droge i nasilnog ponašanja završio je u zatvoru, a 1995. godine doživio je prometnu nesreću nakon koje je imao nekoliko operacija
Vidi originalni članak

Glumac Guillame Depardieu umro je u ponedjeljak u 37. godini od jake upale pluća. Najstariji sin zvijezde francuskog filma Gerarda, preminuo je u bolnici Garches nadomak Pariza nakon što je bio zaražen smrtonosnim virusom koji je i uzrokovao upalu pluća. Guillame je u Rumunjskoj snimao svoj novi film kad mu je tijekom vikenda iznenada pozlilo.
- Zarazio se vrusom koji je uzrokovao tešku upalu pluća. Gerard je očajan - rekao je njegov glasnogovornik.
U karijeri je Guillame snimio oko 20-ak filmova, a pojavio se i u novom remakeu filma "Les Miiserables" iz 2001. godine.
Život su mu obilježili razni incidenti i sukobi sa zakonom. Zbog droge i nasilnog ponašanja završio je u zatvoru, a 1995. godine preživio je tešku prometnu nesreću nakon koje je imao nekoliko operacija na nozi. Kako mu se desna noga kasnije inficirala, 2003. godine ju je amputirao. Guillame je jedno od dvoje Gerardove djece koje je dobio u braku s bivšom suprugom Elisabeth Guignot. Gerard i Elisabeth imaju i kćer Louise.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • new_girl 14.10.2008.

    lord ti si fakat kreten, šta svatko ko umre od nekog virusa mora umrijeti od HIV-a?

  • Lord Byron 13.10.2008.

    A virus se zove HIV

Komentiraj...
Vidi sve komentare