To je to što me zanima!

'Sin je jedina osoba na cijelom svijetu koja me ne osuđuje'

UZORAN TATA Nogometašu Dinama Sammiru u posjet je došao jedinac Noah, a bivša zaručnica Yasmin vjerojatno je ostala u Brazilu. Sammir je uživao sa sinom
Vidi originalni članak

Jorge Sammir (26) na Instagramu zadnjih dana objavljuje fotke sa sinom Noom (2), ali ni na jednoj nema dječakove majke, studentice prava Yasmin Chemin (25).

- Volim te i zato što si jedina osoba na svijetu koja me ne osuđuje - napisao je uz fotografiju sa sinom koju je objavio na društvenoj mreži.

- Normalno da te ne osuđuje kad ne zna da cugaš - odgovorio je nestašnom nogometašu Dinama jedan od poznanika. Prijatelj, nogometaš iz Brazila, pohvalio je kako je dječačić odjeven. Sammir mu je odgovorio kako modu treba pratiti od malih nogu. Većina komentatora napisala je Brazilcu kako ima jako slatkog sina, no neke je ipak više zanimao nogomet.

- Boli vas ona stvar za Dinamo - poručio mu je jedan.

Bivša zaručnica Dinamova veznjaka očito se vratila u Brazil, a sina je ostavila da provede neko vrijeme s ocem. Posljednjih mjeseci u vezi je sa sucem Andreom Luisom Martinsom de Almeidom.

Rekla je da je patila zbog Sammirova razuzdanog života, pića i djevojaka. On je ljetos na Hvaru tulumario okružen zgodnim djevojkama, a najviše mu se svidjela sunarodnjakinja Carol Vycas (25), studentica stomatologije.  

Sammirov recept za uspjeh: Trening s okusom šampanjca

Idi na 24sata

Komentari 61

  • liliana 25.09.2013.

    Čekaj da odraste.

  • mama2misa 25.09.2013.

    Meni je jasno da svima nama treba ispušni ventil ali kada si javna osoba i još k tome sportaš nw smije ga čuditi činjenica da je razapet zbog svoga ponašanja u javnosti jer on zaboravlja da je uzor mladima a ne da im ovakvim ponašanjem govori da je napiti se super i o.k.

  • rockstar166 25.09.2013.

    vidjet ćeš kad ti sinčić na raste

Komentiraj...
Vidi sve komentare