To je to što me zanima!

Sin Piercea Brosnana postao maneken: 'Zgodan je na oca'

Početkom ove godine, najmlađi sin glumca potpisao je ugovor za modnu agenciju i debitirao na reviji talijanskog brenda Dolce&Gabbana u Milanu. Tada su kritičari ocijenili njegov izlazak na pistu 'odličnim'
Vidi originalni članak

Sretno na New York Fashion Weeku, napisao je glumac, koji se proslavio ulogom agenta Jamesa Bonda, Pierce Brosnan (65) svome sinu Parisu Brosnanu (17).

Početkom ove godine, najmlađi sin glumca potpisao je ugovor za modnu agenciju i debitirao na reviji talijanskog brenda Dolce&Gabbana u Milanu. Tada su kritičari ocijenili njegov izlazak na pistu 'odličnim' te rekli da je zgodan poput svog oca. 

- Bio je pun samopouzdanja i odradio reviju poput profesionalca - komentirali su mladog manekena.

Tada je nosio crveno bijelu sportsku kombinaciju te svečano odijelo s ružičastim, plišanim detaljima. Sada će ponovno prošetati pistom, ali ovaj puta u New Yorku na Fashion Weeku koji traje od 6. do 14. rujna. 

Parisov stariji brat, Dylan (21) također se bavi manekenstvom te je 2014. debitirao na reviji Saint Laurenta, a otkrio ga je agent jednog brenda na plaži u Malibuu. 

Dylana i Parisa je Pierce dobio s novinarkom Keely (54) s kojom se vjenčao 2001. Iz braka s pokojnom suprugom, australskom glumicom Cassandrom Harris je dobio sina Seana (34) koji se također bavi glumom.

Cassandra je imala kćer Charlotte koju je Pierce posvojio nakon što je njezin biološki otac preminuo i koja je 2013. preminula od raka jajnika. 

- Gledajući da nekoga koga voliš izjeda podmukla bolest je vrsta tuge koja je neizbrisiv dio tvoje psihe - rekao je jednom Brosnan o boli koji ju je prošao zbog Charlotte i supruge koje su preminule od iste bolesti.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • STorm5 07.09.2018.

    Zgodjusan ali ni blizu tati.

  • zek 07.09.2018.

    Vidi se da je mali nasljedio nesto i od majcine ljepote ....

  • kung fu panda 07.09.2018.

    Dečki su simpa ali niti blizu tati po izgledu i šarmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare