To je to što me zanima!

Singlom 'Sekvoje', grupa Vatra najavila svoj novi deseti album

Nakon dvije godine, Vatra je objavila novu pjesmu kao najavu svog novog, desetog albuma. Singl 'Sekvoje, autora Ivana Dečaka, inspiriran je ljubavnim i međuljudskim odnosima
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine, Vatra je objavila novu pjesmu kao najavu svog novog, desetog albuma. Singl 'Sekvoje', autora Ivana Dečaka, inspiriran je ljubavnim i međuljudskim odnosima, otuđenošću, ali i željom da se te iste otuđenosti riješimo.

Stalni suradnici benda, Jura Ferina i Pavle Miholjević, dvojac iz Svadbasa, zaslužni su za produkciju, miks i mastering, a objavljen je i video spot Filipa Filkovića Philatza, s kojim je Vatra već ostvarila uspješnu suradnju. I ovog su puta uspjeli vizualno nadograditi pjesmu i zadržati standard svojih dosadašnjih spotova.

-Kao i sa svakim novim albumom i sa ovim pokušavamo stvoriti novi glazbeni planet, a opet ostati u svojoj, Vatrenoj galaksiji. 'Sekvoje' su sjeme novog albuma, za kojeg vjerujemo da će proklijati i vinuti se do vaših srca! Do tada javljajte kako vam se (ne)čini naš najnoviji uradak! Mi si držimo palčeve', rekao je o pjesmi Ivan Dečak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • StapickoKasika 18.09.2017.

    Fali talenta i kreativnosti i kvalitete ko kupusa u čorbi !

  • 12.09.2017.

    Svaka cast onom ko moze slusat ovaj proljev i to vec 10 albuma

  • menart 12.09.2017.

    10.album? Stvarno? Nisam znao. Nema veze.. sve najbolje grupi Vatri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare