To je to što me zanima!

Singlom 'X' Irena Žilić otkriva novi zvuk svog drugog albuma

Glazbenica Irena Žilić je prvim albumom 'Travelling' oduševila publiku i struku, a njen drugi album 'Haze' jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine
Vidi originalni članak

Nakon singla 'The Moon' koji je naišao na odlične kritike, Irena Žilić objavljuje novu pjesmu s nadolazećeg drugog albuma. Radi se o pjesmi 'X', koju je kao i ostatak albuma producirao Mark Mrakovčić

-'X' je pjesma koja daje 'twist' čitavom albumu , a budući da novi album ima popriličan zvučni i vizualni odmak od prvijenca, htjela sam prvo objaviti pjesme koje ističu njegovu raznolikost - rekla je Irena.

Irena Žilić je EP-em 'Days of Innocence' i prvim albumom 'Travelling' oduševila publiku i struku, a njen drugi album 'Haze' jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine. Album će svjetlo dana ugledati sredinom ožujka, kada će biti najavljena i velika koncertna promocija u Zagrebu.

Tijekom proteklih godina Irena je nastupala diljem Hrvatske i regije, gdje uz rasprodane koncerte u Tvornici Kulture i Lisinskom, te nastup na festivalu Waves Vienna svakako treba istaknuti i otvaranje zagrebačkog koncerta Skye i Rossa  iz Morcheebe u studenom prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare