To je to što me zanima!

'Sinova iznenadna smrt me podsjetila da nisam zvijezda'

Glazbenik koji je prošle godine izgubio 15-godišnjeg sina Arthur progovario je u tragediji koja ga je, kaže, iz srži promijenila. Arthur je prije nešto više od godinu dana s litice pao u smrt
Vidi originalni članak

Roker je u traileru za novi album 'Skeleton Tree' i 3D koncertni film 'One More Time With Feeling', koji izlaze 8. rujna, prvi put progovorio o sinovoj smrti. Arthur je lani pao s litice i poginuo. Imao je samo 15 godina.

- Sve se promijenilo otkad ga nema, pogotovo ja, nisam više onaj stari Nick. Preko noći sam od velike zvijezde postao potpuni mali anonimac - izjavio je legendarni australski glazbenik. 

Glazbenikov sin pao je s litice nadomak Brightona 14. srpnja prošle godine. Istraga je pokazala da je 15-godišnjak bio pod utjecajem LSD-a. 

Iako je Cave najavio nakon tragedija da ne zna kada će se vratiti glazbi, njegov novi album stiže dan prije premijera filma. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • duje912 06.08.2016.

    tak je to kod potomaka slavnih...od obijesti ne znaju više šta bi pa pomoću droga žele na neko haj mjesto....ko ih šiša...

  • OrcaPerestrojka 06.08.2016.

    The Good Son je za mene najbolji album svih vremena. I Nick Cave mi je jedan od omiljenih glazbenika. Obožavam pjesme sa tog albuma.

  • kung fu panda 05.08.2016.

    Čovječe sjeti se da hodaš malen pod zvijezdama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare