To je to što me zanima!

Širi se viralan video: Bieber je 'zadrijemao' na koncertu kolege

Mnogi su korisnici napisali da ih je prizor nasmijao, a pogotovo zato jer je Bieber samo par sati prije na svojim društvenim mrežama pohvalio Franka
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama širi se video kanadskog pjevača Justin Biebera (29) s koncerta Frank Oceana (35) na festivalu Coachella. Naime, na viralnom videu s Tikoka, vidi se kako je Bieber 'zadrijemao' usred nastupa svog kolege.

@pineappleonpisa six yrs but it’s past his bedtime #coachella #frankchella #teamselena #fyp ♬ original sound - user272927207382

Mnogi su korisnici napisali da ih je prizor nasmijao, a pogotovo zato jer je Bieber samo par sati prije na svojim društvenim mrežama pohvalio Franka.

- Oduševila me izvedba Franka Oceana na Coachelli. Njegovo umijeće je nenadmašivo, posvećen je detaljima. Bio sam jako dirnut. Visoko je postavio ljestvicu. Ovu noć neću nikada zaboraviti. Hvala, Frank - napisao je Bieber na Instagramu.

Brojni su kritizirali nastup američkog pjevača i repera Frank Oceana, tvrdeći da je razočarao fanove. Frank je kasnio te u dva navrata prepustio pozornicu drugima. Isto tako, zamjerili su mu što se tijekom nastupa činio kao da se skriva iza paravana. Nije im ni sjelo što je na kraju Frank završio koncert zbog policijskog sata. Fanovi su bili isfrustrirani i rekli da se osjećaju prevareno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare