To je to što me zanima!

Sjećate li se Helge iz 'Allo Allo'? Danas bi je rijetki prepoznali...

Voljela sam glumiti Helgu i biti seks-simbolom. Bilo je zabavno i opuštajuće, rekla je britanska glumica jednom prilikom
Vidi originalni članak

Britanska glumica Kim Hartman (71) bila je jedna od najvećih zvijezda kultne humoristične serije o Drugom svjetskom ratu iz osamdesetih 'Allo, Allo!', ipak danas bi je tek rijetki prepoznali.

Kim je glumila neodoljivu njemačku vojnikinju Helgu Geerhart koja radi u službi notornog gestapovca Herr Flicka, a zbog uloge u toj seriji, koja se snimala od 1982. do 1992. godine, postala je i seks-simbol. Helga je, podsjetimo, bila vrlo ambiciozna vojnikinja, poznata po tome da se voli svlačiti i pokazivati seksi donje rublje, i to sve u svrhu napredovanja.

Kim se više ne bavi glumom, no rado se prisjeća uloge koja joj je obilježila karijeru.

- Helga je bila ambiciozna, htjela je biti Hitlerova djevojka ili špijunka poput Mate Hari. No, kao i svi Nijemci u seriji, nije bila sposobna za takvo nešto. Voljela sam glumiti Helgu i biti seks-simbolom. Bilo je zabavno i opuštajuće - rekla je Kim jednom prilikom.

VRIJEME NAS SVE MIJENJA Herr Flick slavio 68. rođendan, biste li prepoznali glumca 30 godina nakon zadnje epizode?

Zanimljivo je kako je zajedno s Richardom Gibsonom, koji glumi Herr Flicka, godinama nakon serije izvodila skečeve u kazalištima. Danas živi sa suprugom, također glumcem, Johnom Nolanom s kojim je u braku od 1975. godine, a imaju dvoje djece, sina Toma i kćer Mirandu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • laktosukać 13.01.2023.

    unatoč svojim godinama super izgleda u odnosu na naše plasične koke sisre koje čovjek nebi prepoznao kad se ujutro umiju

  • bree77 13.01.2023.

    Za svoje godine super izgleda vedro i nasmijano

  • RockyMarciano1923 13.01.2023.

    Super izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare