To je to što me zanima!

Sjećate li se Ilana Kabilja? Evo što danas radi zvijezda 90-ih

TALENTIRANI GLAZBENIK Ilan iza sebe ima impresivnu glazbenu naobrazbu. Pohađao je Sveučilište Kalifornija u Los Angelesu gdje su ga podučavali Ray Charles, Kashif i Whitney Houston
Vidi originalni članak

Ana Gruica (33) sinoć je utjelovila Ilana Kabilja (48) i otpjevala njegov hit 'Kad nema ljubavi' te publiku podsjetila na dance zvijezdu 90-ih koja je u jednom trenutku nestala sa scene.

Kabiljo je slavu stekao hitom 'Kad nema ljubavi'. Surađivao je s mnogim imenima glazbene scene kao što su Ivana Banfić i Vanna, a Nini Badrić je napisao pjesmu 'Ja za ljubav neću moliti' koja je postala veliki hit.

Ilan iza sebe ima impresivnu glazbenu naobrazbu. Pohađao je Sveučilište Kalifornija u Los Angelesu gdje su ga podučavali Ray Charles, Kashif i Whitney Houston.

S 15 godina skladao je i producirao glazbu za reklame, televiziju i radio. Sinu poznatog skladatelja Alfija Kabilja smiješila se uspješna karijera te su mu čak nudili i posao u Hollywoodu, ali on je odbio ponude.

- Ilan već dugo živi u Beču sa suprugom Anom, a u Hrvatsku dolazi tek rijetko - rekao je za Dnevnik.hr menadžer Zoran Škugor, a to potvrđuju i njegovi prijatelji koji teško stupaju s njim u kontakt.

Kabiljo danas sklada filmsku glazbu, a prije nešto više od godinu dana izdao je album 'Expressions'. Na njemu se nalaze dvije pjesme koje neodoljivo podsjećaju na njegove ranije radove i razdoblje 90-ih.

Njegov stan u Beču je u samom centru, točnije u ulici Haidgasse koja se nalazi u naselju Leopoldstadt. Na zgradi koja je  obnovljena prije dvije godine Ilan je financirao postavljanje plakete posvećene žrtvama holokausta.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Josip Joe Milovich 21.03.2017.

    Jes talentiran nema što

  • alexkler 20.03.2017.

    Ilan Kabiljo ,potencijal da bio i šta sada.Alfi Kabiljo je u Beču naslijedio cijeli kvart.Mislim da je on židov. Čuj neće piskarati dance hitove cijeli život a najjače ovo kako njegovi prijatelji teško stupaju s njim u kontakt..pa onda mu to sigurno nisu prijatelji

  • marija68 20.03.2017.

    Volim još uvijek ovi hit...iako je prošlo ohohoo vremena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare