To je to što me zanima!

Sjećate li se Marine Bajlo? Bila je zvijezda Big Brothera, a sada radi u obiteljskom kafiću u Puli

Zdravko mi zaista puno znači, mnogo mi pomaže i često je kod mene. Super nam je zajedno, izvrsno se slažemo, uživamo u zajedničim trenucima. Naravno da tu postoje i emocije, rekla je svojedobno
Vidi originalni članak

Marina Bajlo izdržala je 100 dana u prvoj sezoni 'Big Brothera'. Završila na četvrtom mjestu, a velika ljubav nakon showa bio joj je upravo Zdravko Lomot.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oboje su došli do finala i za dlaku im je izmakla pobjeda. Nakon što je završio show pojavljivali su se na domaćim događanjima i potvrdili 2005. da se među njima rodila ljubav. Kako smo ranije pisali, Marina se iz Pule preselila u Zagreb da bi bila bliže dragom.

- Zdravko mi zaista puno znači, mnogo mi pomaže i često je kod mene. Super nam je zajedno, izvrsno se slažemo, uživamo u zajedničim trenucima. Naravno da tu postoje i emocije, no oboje smo mladi i zasad nismo za ozbiljnu vezu. Ovakav nam odnos savršeno odgovara - govorila je tada Marina o ljubavi s 'hrvatskim Beckhamom', kako su Samoborčanina prozvali zbog njegove frizure.

htjela je spasiti svijet Zvijezda Big Brothera o teškom periodu: 'Raspala sam se fizički i psihički, nisam spavala ni jela'

Zdravko danas živi u Stockholmu sa svojom djevojkom Marinom dok ona 'Big Brother Marina' živi u rodnoj Puli. Kako su smo pisali, Bajlo je nekad u Zagrebu na lokalnoj televiziji vodila emisiju. Kada je ukinuta, vratila se u Pulu i počela raditi u obiteljskom kafiću.

- Big Brother mi je pomogao jer sam upoznala svijet estrade koji inače ne bih imala priliku upoznati. Nosila sam neke revije i završila školu za radijskog i tv-voditelja - rekla je u svojedobno te dodala da se više u show ne bi prijavila.  U međuvremenu se udala i rodila djevojčicu.

POGLEDAJTE VIDEO: IVO SA SUPERTALENTA PLEŠE POLE DANCE

Idi na 24sata

Komentari 12

  • _Varešak_ 03.12.2022.

    Bajdo,jewli ona daje bajdalije?

  • antimunjenih 27.11.2022.

    Nesjecam se.

  • Čmar Finger 27.11.2022.

    Naravno da ne! Ipak je to osoba koja zaslužuje medijsku pažnju pokraj svih mladih znanstvenika koji rade čuda! Oni su manje bitni od zvijezde Big Brodera

Komentiraj...
Vidi sve komentare