To je to što me zanima!

Sjećate li se mlade glazbenice? Prije 12 godina pobijedila je u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'

Osim RTL-ovog showa, mlada pjevačica nastupila je i na drugim glazbenim natjecanjima. Tako je svoj nastup na Dori 2019. opisala kao 'poučno, cool i vrlo stresno iskustvo'
Vidi originalni članak

Pjevačica Kim Verson (28) postala je poznata 2010. godine, kada je pobijedila u drugoj sezoni pjevačkog natjecanja 'Hrvatska traži zvijezdu'. Iako je rijetko viđamo u javnosti, ostala je vjerna svojoj glazbi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od pobjede u showu prošlo je dvanaest godina, kada je kao šesnaestogodišnjakinja uzela titulu najbolje mlade zvijezde, a mlada pjevačica sada je već odrasla.

Nedavno je objavila fotografiju s roditeljima i psićem na kojoj svi zajedno nasmijano poziraju, a uvijek je isticala kako su upravo oni njena najveća podrška.

- Moji roditelji su mi oduvijek najveći oslonac i podrška. U njih imam najviše povjerenja i uvijek možemo o svemu razgovarati, a uvelike mi pomažu da ostanem smirena i da pozitivno razmišljam u težim situacijama. Bez njih ne bih bila tu gdje jesam. Zahvalna sam što su mi uz neizmjernu ljubav ukazali na istinske životne vrijednosti - rekla je jednom za RTL.

Nakon 'Hrvatska traži zvijezdu', Kim je 2019. okušala svoju sreću na još jednom glazbenom natjecanju, i to Dori.

NA KONCERT U VISOKOM STILU Maja Šuput: Kako sam postala Barbie i letjela kao Lepa Brena

- Sudjelovanje na Dori bilo je poučno, cool i vrlo stresno iskustvo koje ću uvijek pamtiti. Za sada ne namjeravam ići u tom smjeru - ispričala je jednom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Dagi 66 12.08.2022.

    samo se mani Dore 😂

  • __OLUJA1995 12.08.2022.

    12 godina već? Proleti život bome

  • Hellraiser© 12.08.2022.

    Jel se realizirala jer vrijeme joj ide...

Komentiraj...
Vidi sve komentare