To je to što me zanima!

Sjećate li se preslatkog dječaka iz 'Jerryja Maguirea' i 'Stuarta malog'? Sada je pravi frajer...

Danas 31-godišnji Jonathan uživa u borilačkim vještinama, planinarenju i treningu. Odmaknuo se od glume, a jedno vrijeme borio se sa tjeskobom i depresijom
Vidi originalni članak

Preslatki dječak koji se proslavio ulogama u filmovima 'Jerry Maguire' iz 1996. godine i 'Stuart mali' sada je neprepoznatljiv. Američkog glumca Jonathana Lipnickog (31) dugo nismo viđali na filmskim platnima, a kada bi vam netko pokazao kako danas izgleda vjerojatno ga ne biste prepoznali. Ipak, njegovo lice iz djetinjstva teško se zaboravlja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jonathan se proslavio sa samo šest godina, a njegova prva 'veća' uloga bila je u filmu 'Jerry Maguire' u kojem je glumio s Renee Zellweger i Tomom Cruiseom. Ostavio je toliko  dobar dojam da je tri godine kasnije dobio glavnu ulogu u filmu kojeg su mnogi kao mali gledali, a to je film 'Stuart Mali' koji prati avanture preslatkog miša i njegove obitelji.

Tih uloga većina se sjeća, a nakon njih, udaljio se sa filmske scene pa ga neko vrijeme uopće nismo viđali na filmskim platnima, ali ni u javnosti.

OKRUŽEN OBITELJI Preminuo je Wolfang Peterson, redatelj filmova 'Troje', 'Air Force One' i 'Oluje svih oluja'

Međutim, može se reći kako je najaktivniji na društvenim mrežama, a na Instagramu ga prati gotovo 150 tisuća ljudi. Sa svojim pratiteljima voli podijeliti fotografije iz privatnog života, ali i iz mladih dana.

Danas izgleda u potpunosti neprepoznatljivo. Ima dužu plavkastu kosu, pustio je bradu, ima blistav osmijeh, a istrenirano tijelo krase mu i tetovaže. Glumac izgleda mladoliko, a sudeći prema njegovim objavama može se reći kako voli životinje i aktivnosti poput šetnji, planinarenja...

VISOKO FUNKCIONALNA ANKSIOZNOST Što kad ste na van uspješni i samouvjereni, a zapravo stalno tjeskobni i u vrtlogu straha?

Uz glumačku karijeru, Jonathan se bavio borilačkim vještinama i humanitarnim radom, a nakon filmskih uspješnica dugo se borio s tjeskobom i depresijom. O tome je iskreno progovorio početkom ove godine u intervjuu za TooFab.

- Liječio sam se jako dugo jer sam imao problem s anksioznošću i depresijom. Nisam znao kako će mi život završiti i to je bila najniža točka koju sam dotaknuo - priznao je.

Otkrio je još i kako je bio maltretiran u školi te da je zbog toga  često doživljavao napadaje panike.

POZIRALA JE ZA 500 DOLARA Znate li tko je žena s bakljom u ruci koja je postala poznati zaštitni znak filmske kompanije

- Nevjerojatno je koliko ljudi mogu biti zli u tinejdžerskim danima. Hvala svima na potpori. Volim vas i nadam se da će vam ovo pomoći - napisao je jednom na svom Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'NAJDRAŽI STIH MI JE IZ MOJE PJESME'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Demetra 💙 25.08.2022.

    Čuj ovo - "Danas izgleda u potpunosti neprepoznatljivo." 🤣🤣🤣 Ozbiljno? Ne izgleda više kao da ima 6 godina? Ne vjerujem!

  • 25.08.2022.

    Bio je slatkiš.

  • sisakmops 25.08.2022.

    Pa sad bas i nije nesto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare