To je to što me zanima!

Sjećate se hit serije Zabranjena ljubav? Evo gdje su glumci sad

Serija se emitirala od 2004. do 2008., a mnogi gledatelji i danas pamte likove koji su obilježili seriju. Anita Berisha se povukla iz javnosti, Filip Riđički glumi u 'Crno-bijelom svijetu', Mario Mlinarić je trener...
Vidi originalni članak

Hrvatska je 2004. godine počela emitirati sapunicu 'Zabranjena ljubav'. Serija je u počecima emitiranja imala visoku gledanost i dobivala je puno medijske pozornosti, a mnogi i danas pamte glumce koji su se proslavili u toj seriji. Većina glumaca tad nije imala iskustva te im je serija bila odskočna daska. 

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Riđički o serijama 'Crno-bijeli svijet' i 'Zabranjena ljubav'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zoran Pribičević (Danijel)

Zoran se publici predstavio ulogom Danijela Lončara, mladića iz radničke obitelji koji se zaljubi u bogatu nasljednicu Petru Novak. Kasnije saznaje da mu je Petra sestra blizanka od koje su je razdvojili dok su bili bebe. Njihova se zabranjena ljubav proteže kroz početak serije. 

Nakon serije Zoran je upisao glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Pd 2012. do 2019. bio je umjetnički ravnatelj Kerekesh teatra, a od 2016. do 2019. bio je član ansambla Gradskog kazališta Žar Ptica. Trenutačno glumi u HBO-ovoj seriji 'Protuudar'.

Anita Berisha (Petra)

Anita se nakon 'Zabranjene ljubavi' povukla iz glume te se o njoj zna jako malo. Dobila je kćerkicu i sad se preziva Beljan. Nije baš aktivna na društvenim mrežama. 

Mario Valentić (Borna)

Mario je najprije osvojio titulu Mistera Hrvatske, a potom se okušao u seriji 'Zabranjena ljubav' gdje je ostao do finala serije. Glumi je u serijama 'Nad lipom 35' i 'Dolina sunca', a danas je profesor kineziologije. Promovira zdrav život i često objavljuje fotografije s treninga. Također, nastupao je u posljednjoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Mirna Medaković Stepinac (Maja)

Mirna je u seriji glumila Maju, veliku Borninu ljubav. Nakon godinu dana, napustila je seriju i upisala Akademiju dramske umjetnosti. Glumila je u brojnim domaćim serijama poput 'Kud puklo da puklo', 'Zora dubrovačka', 'Larin izbor', 'Stipe u gostima'. Prije pet godina udala se za Hrvoja Stepinca, a prije tri godine dobila je kćerke blizanke. 

Jelena Perčin (Ana)

Borna se u seriji, nakon prekida s Majom, zaljubio u Anu. Jelena se na televiziji pojavila i u serijama 'Dobre namjere' i 'Hitna 94'. Prije nekoliko mjeseci objavila je fotografiju iz zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta. Prije dvije godine udala se za glumca Momčila Otaševića i trenutačno čekaju dijete. Par već ima kćer Mašu, koja se rodila u kolovozu 2018., a iz braka sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem ima kćer Lotu.

Marko Čabov (Nikola)

Marko se nakon 'Zabranjene ljubavi' pojavio u seriji 'Ruža vjetrova', a sad ga se rijetko može vidjeti u javnosti. Prije devet godina radio je na gradilištu kao pomoćni radnik. 

Antonija Šola (Tina)

Antonija je danas poznatija po glazbenoj nego glumačkoj karijeri. Autorica je pjesama i surađivala je s brojnim pjevačima iz regije. Također, ona je napisala pjesmu 'Srce nije kamen', uvodnu pjesmu za seriju 'Zabranjena ljubav', koju je potom otpjevao Toše Proeski. 

Mario Mlinarić (Jakov)

Mario je glumio fotografa Jakova Barišića. Nakon 'Zabranjene ljubavi' glumio je u sapunicama 'Zakon ljubavi' i 'Najbolje godine'. Pojavio se u realityjima 'Fear Factor' i 'Farma'. Poslije je bio trener u showu 'Život na vagi'. 

Filip Riđički (Matija)

Karijeru je započeo kao tinejdžer u ulozi Matije Lončara. Filip je danas zvijezda serije 'Crno-bijeli svijet' u kojoj glumi glavnog lika Kipa. Također, frontmen je benda Lika Kolorado. 

Petra Kurtela (Lana)

Petra je također počela glumiti u 'Zabranjenoj ljubavi' kao tinejdžerica. Nakon završetka serije, upisala je Akademiju te se glumom bavi i danas. Najviše nastupa u kazalištu. Sa suprugom Igorom Banovićem ima sina Relju. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • krkanADZ 07.09.2020.

    da, serija je zbilja bila dno, u usporedbi s ovim remek djelima koji se danas vrte.. :)))))

  • mučki_provokator 06.09.2020.

    Ne!

  • hrc74 06.09.2020.

    Nasa najjaca serija

Komentiraj...
Vidi sve komentare