To je to što me zanima!

Skandal na Oscarima pao je u drugi plan: Bieber psovao na Grammyjima, platit će kaznu?

Bieber je nastupao na ovogodišnjim Grammyjima sa svojom pjesmom 'Peaches' koja u tekstu ima nedozvoljene riječi, a osoba koja je zvukom trebala prekriti psovke nije odradila dobar posao: 'Platit će masnu kaznu'
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (28) na Grammyjima je privukao pažnju zbog nekoliko razloga, a čini se da će mu se nastup 'obiti o glavu'. Justin se prvo pojavio sa suprugom Hailey (25) u predimenzioniranom odijelu i cipelama nalik na omražene crocsice, a zatim je koristio psovke tijekom nastupa.

- Platit će masnu kaznu za ovo - napisao je jedan od obožavatelja nakon što je osvanula snimka na kojoj se čuje da njegove psovke u pjesmi 'Peaches' nisu dobro prekrivene zvukom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ti zvukovi za prekrivanje stižu malo prekasno, čuje li on to uopće? - zapitao se obožavatelj na Twitteru.

Unatoč psovkama, Justin je malo emotivnijom izvedbom pjesme dirnuo fanove, pa su komentirali da je definitivno najbolji nastup večeri.

Justin je na dodjelu došao u Balenciaga odijelu koje mu je bilo preveliko, pa su ga obožavatelji i zbog toga često spominjali u objavama na društvenim mrežama.

SIMPTOMI TIPIČNI ZA STARIJE LJUDE Hailey Bieber hospitalizirali radi problema na mozgu, liječnici tvrde da su povezani s koronom

- Ako vidite divovsko odijelo koje hoda po crvenom tepihu, to je Justin Bieber - našalio se jedan od fanova, dok je drugi napisao da je odijelo sigurno bilo namijenjeno Shaquilleu O'Nealu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MarjanaKrstavac 04.04.2022.

    A kakav je milina bio prije sad ga ova HB uništila pa vidite na sto liči ☠️a za ovu kako lipo se nosi uh njena jača strana je sto manje odjeće to bolje ,daleko je ona od profinjenosti kad cijelo vrijeme kopira SG u svemu ,poze geste mimike selfie ...a on njemu nije ni do čega zato se i oblači tako ma čovjek hodajući leš koncerti jedva ga a on drzi onako forsira više samo da odradi ,ah šteta a nekad macho 😟

  • Nap* 04.04.2022.

    Stroge su kazne

  • bree77 04.04.2022.

    Ovo dvoje mi uopće nisu par,ona uvijek elegantna profinjena,a on ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare