To je to što me zanima!

Skandal nakon prve emisije, Vuco najurio producenta: Izaći ću jači iz ovoga, mijenjam i ime

U ova teška vremena vaš Vuco je uvijek tu da vas u najboljoj namjeri oraspoloži, zabavi i na koncu razveseli, kako svojim pjesmama tako i svojim specifičnim autorskim radom na TV-u, poručio je pjevač
Vidi originalni članak

Nakon prve emisije uživo 'Vuco show', koju je Siniša Vuco (49) imao u petak na Z1 televiziji u noćnim satima, krenule su rasprave na društvenim mrežama o njegovim voditeljskim sposobnostima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime oglasio se producent emisije, koji je radio i na kultnoj 'Noćnoj mori', Nedjeljko Badovinac Jumbo, koji je na svom Facebook profilu napisao:

- Vuco se totalno pogubio sve sam mu objasnio kako i što treba raditi, napisao mu pitanja i rekao da treba prvo biti svoj, nisam još vidio da netko ima takvu tremu. Razumljivo je prvi put sjesti pred kamere, to je sasvim normalno, ali to brzo prođe pogotovo kod nekog tko ima kakvog takvog iskustva s publikom. Od početka je krenuo krivo, ali to je rizik emisije uživo koji je njemu bio stalno u glavi moram paziti ovo je uživo i tu se jednostavno izgubio. No svako ima pravo na drugu šansu. Znam ga sto godina i vjerujem da hoće i može a ako ne postoji plan B Hvala vam na vašim komentarima bilo da su pozitivni ili negativni.

Vuci se, naravno, nije svidio njegov komentar i odlučio ga je najuriti.

- Zbog različitog pogleda na programsku strukturu i koncept emisije, a i njegovog istupa nizom neistinitih tvrdnji na društvenim mrežama, ja Siniša Vuco, kao autor emisije 'Vuco show' sam otkazao suradnju gospodinu Jumbu Badovincu kao producentu. Vodstvo Z1 TV-a je prihvatilo moju odluku - potvrdio nam je glazbenik.

Vuco sad traži novog producenta pa je nova emisija ne čekanju.

- Nadam da ću to obaviti u što skorije vrijeme i kroz nekoliko tjedana nastaviti svoj autorski rad - kaže nam Vuco, koji mijenja i ime showa. 

IMAT ĆE EMISIJU UŽIVO Vuco postaje voditelj: Ugostit će hrpu poznatih 'faca', u showu će se jesti i piti, gosti će i pjevati

- Naziv emisije će vjerojatno biti izmijenjen zbog zlouporabe naše prve emisije, gdje je netko pod imenom Vuco show postavio na YouTubeu nekoliko klipova od po minutu-dvije izvučene iz konteksta dvosatne emisije s očitom namjerom da me se u startu diskreditira i obeshrabri - rekao je i nastavio:

- Ali ja ću iz ovog izaći još jači i vrlo brzo ću nastaviti sa svojim autorskim radom u vlastitoj emisiji s novim producentskim timom. U ova teška vremena vaš Vuco je uvijek tu da vas u najboljoj namjeri oraspoloži, zabavi i na koncu razveseli, kako svojim pjesmama tako i svojim specifičnim autorskim radom na TV-u. Živio rock’n’roll! - poručio je Vuco.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VUCOM:

Idi na 24sata

Komentari 61

  • mala vatra 16.01.2021.

    E pa kad je Vuco dobio show više ništa nije nemoguće...prvi gost mu je mogao biti Bandić...

  • danijel horvat 15.01.2021.

    Pa tko gleda Z1....pa radije gledam vešmašinu na centrifugi

  • 15.01.2021.

    Kasap iz Đakova😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare