To je to što me zanima!

Skandal u obitelji: Sestra Amal Clooney završila je u zatvoru

Policajac je na sudu rekao da nije mogla odgovoriti na njegova pitanja zbog pijanog stanja te se jako osjetila na alkohol. Kad Tala izađe iz zatvora bit će lišena vozačke dozvole na četiri godine
Vidi originalni članak

U obitelji Clooney odvija se drama otkako su sestru Amal Clooney (41), Tala Alamuddin Le Tallec (47), osudili na tri tjedna zatvora i kaznu od 6.400 dolara, odnosno 43.000 kuna. Tala je 'zaradila' brojne prometne prekršaje, od čega je i vozila u pijanom stanju, piše Today.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svibnju ove godine Talu je zaustavio prometni policajac zbog rutinske kontrole nakon čega je ustanovljeno da je Tala pod utjecajem alkohola. U njezinom organizmu pronađeno je tri puta više količine alkohola nego što je dozvoljeno. 

Tala žali zbog prekršaja koji je učinila i svjesna je posljedica koje je ono donijelo. Clooneyjeva šogorica te večeri popila je dvije čaše vina i čašu šampanjca te je upravljala suprugovim automobilom. 

Policajac je na sudu rekao da nije mogla odgovoriti na njegova pitanja zbog pijanog stanja te se jako osjetila na alkohol. Kad Tala izađe iz zatvora bit će lišena vozačke dozvole na četiri godine. 

SUPRUGA JE ŠOKIRANA Clooney ima kćer? Od glumca traže da napravi test očinstva

- Tala, majka četvero djece, shvaća groznu pogrešku koju je učinila, i da pati od posljedica neželjenog publiciteta zbog razloga koji nisu pod njezinom kontrolom - rekao je Talin odvjetnik. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kamičko 18.10.2019.

    Osjetila se na alkohol?! Gdje nalazite "novinare"? Dobro da se nije čula na alkohol.

  • škver 16.10.2019.

    Što sestra ima sa tim. Ja sa svojom ne razgovaram godinama . I sada bi trebao biti obilježen ukoliko ona što napravi protupravno a zna?

  • Frnjoklica 16.10.2019.

    Tko joj je kriv kad nije u HDZ-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare