To je to što me zanima!

Skandal u showu: Žiri 'pustio' dalje curu koja nije ni pjevala

Reagan je još uvijek loše te ona večeras neće moći nastupiti. To ne znači da za nju nećete moći glasati. Dakle, neće nastupiti, ali nije sigurno da će ispasti, pojasnio je voditelj...
Vidi originalni članak

Američki talent show 'The Voice' našao se na udaru kritika nakon što je član žirija Adam Levine (39) 'pustio' dalje natjecateljicu koja uopće nije pjevala te večeri.

Kad je voditelj Carson Daly (45) pozvao sve natjecatelje na pozornicu od njih deset pojavilo ih se devet. Kandidatkinja pop pjevačica Reagan Strange (14) se nije osjećala dobro pa nije nastupila.

- Reagan je u zgradi, ali ne osjeća se dobro pa nam se neće pridružiti. S nama je duhom i dio je ove emisije, barem zasad - rekao je Daly.

Reagan je, uz country pjevača Davea Fenleya (39) i r'n'b pjevača DeAndrea Nica (22) imala najmanje glasova gledatelja. Troje 'najgorih' se trebalo boriti za ostanak u emisji, ali Reagan zbog svog zdravstvenog stanja nije mogla nastupiti.

'OVO JE SRAMOTA' Plakali od muke: U X-Factoru opet gaf, izbacili su dvije točke

- Reagan je još uvijek loše te ona večeras neće moći nastupiti. To ne znači da za nju nećete moći glasati. Dakle, neće nastupiti, ali nije sigurno da će ispasti - pojasnio je voditelj i prikazao na ekranu nervoznu Strange u kućnom ogrtaču.

Potom je nastupio Nico, ali je Levine 'lobirao' za natjecateljicu Strange.

- Malo sam zbunjen što si na dnu, izvrstan si pjevač. Međutim želim reći... Postoji nevjerojatno talentirana djevojčica koja se u ovom trenu ne može boriti za svoje mjesto u emisiji - rekao je Levine.

- Imam poseban odnos s njom. Kod kuće imam dvije djevojčice. Pomisao da joj slomim srce time što neću zvati ljude da glasaju za nju bilo bi ispod mog nivoa - dodao je.

VIDI OVO! Najmisteriozniji: Što skrivaju ova četiri horoskopska znaka? 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Živjela cenzura! 06.12.2018.

    Zašto me ovo na Sabor podsjeća?

  • ales 06.12.2018.

    djevojka je jako lijepa

  • 06.12.2018.

    Može kak hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare