To je to što me zanima!

Skandali bogatih, moćnih i ekscentričnih lordova iz Škotske

Svi ljubitelji strastvenih povijesnih ljubavnih romana moraju pročitati roman Jennifer Ashley
Vidi originalni članak

Godina je 1881. Upoznajte braću Mackenzie – bogate, moćne, opasne, ekscentrične lordove iz Škotskog visočja. Dovoljno je da dama bude viđena u njihovu društvu i već joj je ugled upropašten. Gdje god se pojave, prate ih glasine o tragedijama i nasilju, mračnim seksualnim apetitima i skandalima o kojima se žamori širom Engleske i Škotske.

Najmlađi brat, Ian, znan kao Ludi Mackenzie, veći je dio svoje mladosti proveo u umobolnici i svi se slažu da je nedvojbeno čudan. On je hladan, naočit, voli kinesku keramiku iz dinastije Ming i lijepe žene.

Udovica Beth Ackerley neočekivano je postala bogatom nasljednicom. Cijeli je život bila okružena dramom – prvo uz oca alkoholičara zbog kojeg je završila u ubožnici, gdje je morala skrbiti o svojoj krhkoj majci sve do njene smrti, a zatim uz sitničavu staru damu za koju je radila kao družbenica. I zato je Beth odlučila da ne želi više drame u svome životu. Ne, ona će iskoristiti naslijeđeni novac za pronalaženje mira. Putovat će, učiti slikati i jednostavno se opustiti, s ljubavlju se prisjećajući sretnog braka sa svojim pokojnim mužem.
A onda je Ian Mackenzie odlučio da je želi.

U prodaji na svim kioscima za 69 kn.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare