To je to što me zanima!

Skandalozni kandidati: Srećko tetovirao nacistički pozdrav, drugi 'pali' zbog droge i krađe

Skandali kandidata u reality showovima definitivno najviše dižu gledanost. I kada pomislite da ste vidjeli baš sve, TV kuće će vas iznenaditi s novim 'osebujnim ulovima'
Vidi originalni članak

Jurica Živoder (29) novi je kandidat reality showa 'Ljubav je na selu' u koji se prijavio kako bi pronašao srodnu dušu i ostvario nova prijateljstva, ali i kako bi svima pokazao sve ljepote svog žumberačkog kraja no, to nije ono zbog čega su gledatelji zapamtili ovog kandidata odmah u prvoj emisiji. Naime, tijekom emitiranja svima je za oko zapela prilično velika tetovaža jednog nacističkog slogana na njegovoj ruci. 'Meine ehre heißt treue' (moja čast se zove odanost) - bio je moto Hitlerove privatne vojske Schutzstaffel (SS).

 POGLEDAJTE VIDEO 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skandali kandidata u reality showovima definitivno najviše dižu gledanost. I kada pomislite da ste vidjeli baš sve, TV kuće će vas iznenaditi s novim 'osebujnim ulovima'. Mi smo se zbog toga prisjetili koje smo to sve skandalozne natjecatelje pratili na malim ekranima posljednjih godina u domaćim realityjima.

OGLASIO SE I RTL Ljubav je na Selu: Kandidat Jurica ima nacističku tetovažu

Srećko Vučković bio je jedan od kandidata 'Farme', a u svom uvodnom videu opisao se kao 'komunikativan čovjek koji voli šalu na svoj račun'. Ne znamo koliko je gledateljima 'smiješno' vidjeti Srećka bez majice jer na prsima ima istetoviran nacistički pozdrav 'Sieg Heil'. 

Srećko zapravo i ne mora skinuti majicu kako bi istaknuo svoju ljubav prema necističkom znakovlju jer se ono vidi i po njegovim tetoviranim rukama. 

O ovom kandidatu je 2009. godine Dario Lonjak snimio i dokumentarni film - 'Srećko', a u filmu protagonist otvoreno priča o vlastitom PTSP-ju i poremećaju osobnosti, ali sve u trećem licu. 

– Pacijent je srednja stručna sprema, neoženjen u vojnoj mirovini, hrvatski ratni invalid. Na planu ličnosti nalaze se značajni problemi psihološke prilagodbe, sve izrazitija socijalna nelagoda. Noćne more s ratnom tematikom, sanjaš da te kolju, siluju, Nijemci, Turci. Povišene je anksioznosti, razdražljiv s tendencijom impulzivnog načina reagiranja. Znači, ako ti ja kažem da odeš po kruv, ima da ideš odma ili ću te razbit - prepričava svoje dijagnoze.

- Snižena tolerancija na frustraciju, povremene agresivne i autoagresivne funkcije. Što će ti reć, da mi nekad dođe da uzmem kalašnjikov, tu potučem pola sela i zadnji metak ostavim za sebe - zaključuje ovaj bivši branitelj.

Podsjetimo, Sudsko vijeće riječkog Županijskog suda nekadašnjeg natjecatelja 'Big Brothera' Aleksandra Neradina proglasilo je krivim za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta, no produkciji je njegov skandal promaknuo pa se on nakratko pojavio u showu, dok nije iz njega izbačen.

Nepravomoćnom presudom iz ožujka 2018. određeno je da će Neradin snositi troškove kaznenog postupka u iznosu od 16 tisuća kuna, a odlukom suda oduzeti su mu računalo i mobitel, koji se dovode u vezu s kaznenim djelima. Na jednom uređaju nađen je i pornografski sadržaj. Određena mu je kazna zatvora manja od pet godina pa je izbjegao automatski pritvor te pravomoćnost presude, prema kojoj će odležati u zatvoru četiri i pol godine. 

BIUK 'ČUVAO' ORUŽJE U KUĆI

 

Kandidat koji je iste sezone ušao u Big Brother kuću, Ante Biuk (42), osuđen je na splitskom Županijskom sudu nepravomoćno na godinu i devet mjeseci zatvora zbog razbojstva nad susjedom Mijom Rađom (84). Restauratora iz Donjeg Ogorja kraj Splita optužnica je teretila da je kobne večeri oko 3.30 sati došao do obiteljske kuće oštećenika držeći pušku M-48 te počeo udarati po vratima. Kad mu je starac otvorio, Biuk je usmjerio pušku prema njegovu tijelu te je on u strahu za vlastiti život pobjegao iz kuće.

- Pi... ti materina, živiš ka lord - rekao mu je sudionik 'Big Brothera' 2018. Okrivljenika se teretilo da je iz oštećenikove spavaće sobe uzeo novac u iznosu od 1000 eura i 1000 kuna, kao i zračnu pušku, čime ga je oštetio za iznos od 10.000 kuna.

Biuk je i na raspravi i na Državnom odvjetništvu negirao da je počinio razbojstvo, tvrdio je da nema govora o tome da je prijetio susjedu i ukrao mu novac. Rekao je da mu je namješteno jer je on pušku i streljivo noć prije sasvim slučajno našao na zidiću ispred svoje kuće te ju je stavio ispod kreveta u spavaćoj sobi, gdje ju je, pri potrazi, policija pronašla, doznaje Slobodna Dalmacija.

JENGIĆ IZVUKAO UVJETNU

Jedan od omiljenih kandidata prve sezone i jedini bjegunac Big Brother kuće Krešo Jengić bio je priveden 2007. zbog posjedovanja opojnih sredstava te osuđen na uvjetnu kaznu od tri mjeseca zatvora uz rok kušnje od godinu dana.

HAMDIJI SUDE U ZAGREBU

Protiv pobjednika druge sezone 'Big Brother', Hamdije Seferovića, u tajnosti se vodi postupak na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog prijetnji smrću bivšoj ljubavnici. Frizerka tvrdi kako ju je Hamdija u nešto više od mjesec dana kontaktirao 230 puta, a prijavila ga je tek u srpnju 2017., kad joj je, kako kaže, zaprijetio telefonskim pozivom.

Tad joj je, kako ona tvrdi, rekao da će sve pomno isplanirati, da neće ni znati što ju je snašlo. U istražnom zatvoru završio je 2007. zbog prijetnji, a ponovno je 'ležao' 2015. godine jer je pijan upravljao autom u Rovinju.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Pipisisi 14.04.2021.

    Njegov odabir njemu se svi da a ko smo onda mi da mu sudimo

  • goran6 13.04.2021.

    Teške sirovine i luftbremzeri.

  • zelena mamba 13.04.2021.

    To je sve bolesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare